Volim da imam KONTROLU nad muškarcima, pa svaki put kad sam u vezi, radim jednu stvar koja me UZBUĐUJE

Njena prva ljubav nije imala srećan kraj, što ju je promenilo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Vadym Drobot / Alamy / Alamy / Profimedia

Prethodna iskustva u ljubavi ponekad mogu biti bolna.

Pogotovo ako smo nekoliko puta bili povređeni.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Jedna Britanka je imala upravo takvo iskustvo, koje ju je dovelo do toga da joj nisu preterano bitna osećanja muškarca sa kojim je u vezi.

– Sa svojim prvim dečkom sam bila kad sam imala 16 godina. Upoznali smo se na koncertu i bili smo zajedno tri godine. Bila sam potpuno opsednuta njim. Međutim, poslednja godina naše veze nije bila tako dobra – ja sam davala sve od sebe, a zauzvrat nisam dobijala ništa. Na kraju je raskinuo sa mnom – objašnjava ona.

Foto: Peter Bánoš / Česká ilustrační fotografie / Profimedia

– Bilo mi je loše, a morala sam da se saberem jer je bila sezona ispita. Onda je on ponovo počeo da me zove, govoreći da je pogrešio i da me voli. Sve vreme je igrao sa mnom igrice toplo – hladno, a ja sam mu uvek bila verna. Onda sam čula glasine da ima novu devojku, a najgore mi je bilo kada sam prvi put videla njihove slike. Cela situacija sa njim mi je mnogo teško pala i zato sam donela odluku da ću ja biti ta koja će povređivati druge ljude.

Foto: Shutterstock, ilustracija

– Volim da imam kontrolu. Što se tiče mog odnosa sa muškarcima, moja potreba za kontrolom je jedan od razloga zašto mi je tako lako da varam partnera. Volim da imam kontrolu nad vezama, volim da budem na vrhu stvari, kako bih mogla da upravljam svojim očekivanjima i osećanjima. Ja 100 odsto imam kontrolu nad vezom i uvek znam da jednog muškarca mogu da ostavim jer drugog imam u rezervi. Nikad više neću biti devojka koja je povređena – dodaje ona i nastavlja:

Foto: Freepik/Racool_studio

– Svog poslednjeg dečka sam varala prvih sedam meseci veze. Saznao je, ali smo ostali zajedno još tri godine. Odlučili smo da to ostavimo iza nas, ali on to nikada nije uspeo. Bilo je glupo od nas što smo mislili da to može da uspe. Svaki put kad bismo se posvađali, prebacivao bi mi to što sam ga prevarila, pa bih ga ja varala još malo. On to nije znao, a te tri godine su bile gubljenje našeg vremena.

Foto: dmitrii simakov / Alamy / Alamy / Profimedia

– Takođe imam pravila kada varam. Nema porodice, nema prijatelja, nema kolega. Nema društvenih mreža. Neki ljudi će reći da sam loša osoba, ali ako se ikada udam, prestaću to da radim. Mislim da će me brak “ukrotiti”. Privlači me i ideja o otvorenom braku, pa ne bih isključila ni tu mogućnost. Ali da se šunjam iza leđa mom mužu? Ne, mislim da to ne bih radila. Varanje je moguće samo kad nemate prsten na ruci – zaključuje ona.



Izvor: Objektiv.rs, Reddit

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar