Bila je u vezi sa devojkom i rekla je da je to gotovo: Sada sam saznao PRAVU ISTINU i ovo me jako BRINE

Plaši se da joj služi kao paravan

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija, Foto: Hybrid Images/Cultura RF/Profimedia, Freepik/wayhomestudio

“Brine me da je moja devojka zapravo lezbejka i da me koristi da bi to sakrila od porodice”, napisao je jedan mladić u pismu koje je poslao psihoterapeutkinji Deidre Sanders.

On je napisao i da ona ima 29, a on 37 godina i da su se upoznali u jednom pabu pre dve godine.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ona inače živi u Italiji, ali je u Britaniji bila u poseti prijateljima.

“Počeli smo da ćaskamo dok smo čekali pića u baru, a pre nego se vratila nazad za svoj sto, pitao sam je da izađemo”, napisao je ovaj muškarac i dodao da su nekoliko dana kasnije otišli na večeru i da se među njima osetila sjajna hemija.

“Svratila je kod mene na još jedno piće i pre nego što smo stigli i do druge čaše, skidali smo odeću jedno s drugog i imali seks”, rekao je.

Oni su se tokom narednih nekoliko meseci redovno posećivali i postajali sve bliskiji. Upoznala ga je sa porodicom i prijateljima, a to isto je i on uradio.

“Bio sam iznenađen kada mi je rekla da je, pre nego što me je upoznala, bila u vezi sa ženom, ali me je uverila da nije lezbejka i da želi samo mene”, kaže muškarac.

Foto: Konrad Bak / Alamy / Alamy / Profimedia

“Tokom protekle nedelje smo uspeli da se vidimo svega nekoliko puta, ali ja stvarno želim da budem sa njom, pa sam joj predložio da se preseli ovde. Međutim, ona baš i nije bila raspoložena za to. Pošto sam insistirao da mi da realan razlog, priznala je da da se sve vreme viđa sa onom istom devojkom. Bio sam potpuno slomljen, ali je ona insistirala na tome da je sa tim gotovo i da se dešavalo samo zato što je bila usamljena jer nismo mogli da se viđamo, ali nisam siguran u šta da verujem. Njena porodica su Katolici i ne odobravaju istopolne veze. Kada se njen rođak izjasnio kao gej – odrekli su ga se. Da li me ona koristi samo da bi ubedila porodicu da je strejt?”, pitao je muškarac i zatražio savet od Deidre.

Foto: sakkmesterke / Alamy / Alamy / Profimedia

“Vaša devojka je možda i biseksualna, a u tom slučaju je privlače i žene i muškarci i to ne mora da znači da vas koristi kao paravan. Veze na daljinu je teško održavati, a tokom protekle godine niste baš mnogo vremena mogli da provedete zajedno. Njeno objašnjenje ima smisla. Međutim, treba da odlučite da li možete da joj oprostite i da li vas dvoje kao par imate budućnost. Ako odlučite da imate, kako će izgledati vaša budućnost? Da li će se jedno od vas dvoje preseliti kako biste bili zajedno? Nije bila raspoložena da to uradi, ali da li se sada, kada znate za njenu prevaru, nešto promenilo? Zacrtajte čvrste prekretnice, jer ćete u suprotnom uploviti u različite veze”, odgovorila je Deidre.

Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar