Devojka mi je rekla da želi da SPAVA sa drugim muškarcima, a onda je od mene tražila da uradim OVO

Zbog toga je izgubio samopouzdanje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/Racool_studio

Kad se jedan partner nađe u nevolji, drugi treba da mu priskoči u pomoć.

Jedan Britanac se požalio terapeutkinji za seksualne odnose Džejn Gorman da je njegova devojka počela da koristi trenutnu situaciju u kojoj se on nalazi protiv njega.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

–  Ja sada nemam posao, ona mi plaća račune i dugove. Dok je na poslu, ja obavljam sve kućne poslove, kuvam i čistim, ali i pretražujem oglase za posao. Ona mi kaže da to nije dovoljno – započeo je svoju priču.

– U poslednje vreme je počela stalno da priča kako želi otvorenu vezu. Želi da bude slobodna i da ima seks sa drugim muškarcima. Usprotivio sam se toj ideji jer sam bio u otvorenoj vezi sa mojom bivšom devojkom i to je bila, blago rečeno, katastrofa. Mislio sam da ću moći da izdržim seks sa nekoliko ljubavnica, ali sam se posle njega osećao prljavo. Pokušao sam svojoj sadašnjoj devojci da to objasnim, ali nije htela da me sluša.

Foto: Profimedia/Peter Banos / Česká ilustrační fotografie / Profimedia

– Ona samo razmišlja o tome da ima divlji seks sa drugim muškarcima. Kaže da ne mora da dobije moj pristanak za to, ali da bi želela. Trenutno čak nisam dobar ni u seksu jer imam manje samopouzdanja, a i libido mi je opao. Mogu da je čitam kao knjigu i već vidim da je našla jednog ljubavnika. To je momak sa kojim radi. Flertuju već dugo i čak i on želi da nastave da se viđaju zbog divljeg seksa – objašnjava Britanac.

Foto: Innocenti / Cultura RF / Profimedia

Džejn mu je odgovorila:

– Lepo je od vaše devojke što vas podržava u takvoj situaciji. Ali, kao što znate, ne postoji “besplatan ručak”. Možda vam plaća račune, ali ona očigledno traži nešto zauzvat, a to je da ima seks sa drugim muškarcima. Jedino ne razumem zašto joj treba vaš pristanak. Ako je ona tako hraba i nezavisna kao što vi kažete, zašto od vas zahteva odobrenje za svoje postupke?

Izvor: Objektiv.rs, Dailystar

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar