Otkriveno gde je Bojan bio svih ovih dana: Dok ga je cela Srbija tražila on se KRIO na ovom mestu (FOTO)

Bojan je nestao 20. maja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook/Printscreen

Biljana, majka Bojana Janićijevića, za kojim se tragalo od 20. maja, a koji je nađen juče, kaže da je on sve vreme živeo na Adi Ciganliji, gde je i pronađen, a nakon čega je smešten u Kliniku za psihijatrijske bolesti “Dr Laza Lazarević”.

Biljana kaže da je poziv, koji je konačno ukazao gde je njen sin, dobila juče između 16.30 i 17.30 časova od izvesnog Dejana. Bojan, da podsetimo, ima bipolarni poremećaj.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Dejan me je pozvao, pa sam ja pozvala policiju. Pronađen je na Adi Ciganliji. Tamo je živeo. Improvizovao je neku kućicu i tu pronašao sklonište. LJudi su ga, inače, viđali na plaži kada bi išao da kupi da jede, ali kasnije su tek na vestima videli da je to on. Na sreću, pronađen je i smešten je u Kliniku “Laza Lazarević” – rekla je Biljana.

Ona kaže da je Bojan divno dete kada je dobro.

– Ono što je dobro jeste da sam sve vreme imala informaciju da je on živ.

– Dragi prijatelji, želim da vas obavestim da je Bojan Janićijević pronađen i zbrinut. Hvala svima na podršci, pomoći i rečima utehe! Posebno se zahvaljujem jednom Dejanu koji mi je blagovremeno javio gde se Boki nalazi – napisala je Bojanova majka na Fejsbuku.

Bojan je nestao 20. maja.

Kako je sumnjala njegova majka Biljana, otišao je od kuće jer mora da pije lekove za bipolarni poremećaj koji ima. U trenutku nestanka, na sebi je imao žutu majicu i farmerice. Kod sebe nije imao ni telefon ni dokumenta, ali ni lekove za bipolarni poremećaj.

Izvor: Telegraf

Komentari (1)

Ostavite komentar