Tvrdi da je UMRO od kovida na nekoliko minuta, pa OŽIVEO: Verujte, sve ovo sam video dok sam bio mrtav

Lekari su uspeli da ga reanimiraju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook/Norberto Dinatale

Argentinski automehaničar Norberto Dinatale (64) iz grada Pergamino, koji je bio hospitalizovan zbog komplikacija usled viursa kovid19, kaže da je bio mrtav “nekoliko minuta” i da je osećao kako mu srce staje pre nego što su ga lekari reanimirali.

On je za italijanske medije govorio kako se osećao u tim trenucima borbe za život, a seća se kako je nakon zastoja srca ugledao “svetlo na kraju tunela”.

Došao kod bake Olge u kuću, tvrdeći da ga šalje njena ćerka Sonja: Usledio je šokantan PREOKRET

– Čuo sam da mnogi koji su umrli, pa oživeli kažu da postoji svetlo na kraju tunela. To je zaista tako. Video sam potpuno isto ono o čemu sam toliko slušao i čitao. To je nešto što niko ne može da razume, ali verujte mi, prošao sam kroz to i zasita sam odjednom video svetlost dok sam lebdeo kroz tamu – naveo je Dinatale, prenosi Dejli star.

Automehaničar je zaradio koronavirus najverovatnije u svojoj radnji, iako je prema njegovim tvrdnjama poštovao sva pravila vezana za kovid.

Foto: Pixabay/sasint

On je u izjavi za lokalne medije kazao da je već jednom prošle godine bio hospitalizovan, ali da mu se potom virus navratio i stanje pogoršalo, pa je u bolnici proveo više od mesec dana.

Neposredno pre nego što mu je srce zastalo, iliti kako tvrdi, pre nego što je umro i oživeo, Di NAtale je gledao smrt svojih cimera u bolničkoj sobi.

– Jedna osoba je umrla u petak, druga u subotu. Pomislio sam “nema troje bez dvoje”, sledeći sam ja na radu, pretpostavljam – kazao je on.

Jednog dana, kako kaže, razgovarao je sam sa sobom u bunilu i ostetio kako mu srce zastaje, nakon čega se oko njega stvorio veliki broj lekara.

Pretpostavlja se da je doživeo kliničku smrt usled čega je video sve ovo što je opisao, a loklanim medijima rekao je da je bio mrtav nekoliko minuta pre nego što su ga čudesno vratili u život.

Foto: Pixabay/geralt

Nakon što se izvukao iz kandži smrti, njegovo stanje je počelo da se poboljšava i u međuvremenu je otpušten iz bolnice.

– Želeo bih da se zahvalim osoblju bolnice za sve ono što su učinili za mene. Takođe im se zahvaljujem na borbenosti čak i u slučajevima gde su ljudi umrli, jer zaista su dali sve od sebe da im spase život – zaključio je Norberto Dinatale.

Tukao Kristinu pred decom dok nije umrla: Dok je opisivao zločin, policajci su ZANEMELI od užasa



Izvor: Objektiv.rs, daily star

Komentari (1)

  1. Dragi moji...... je li ''hospitalizovan'' naša reč. Nikad je nisam čula. Molim vas objasnite mi šta znači. Hvala.

    Odgovori

Ostavite komentar