Strašni detalji smrti bivšeg trenera Zvezde: U ponedeljak bio na Upravnom odboru, u četvrtak umro!

''Užasna je tragedija to što se dogodilo, a Kosanović je ležao u najboljoj zdravstvenoj ustanovi u ovom delu zemlje", rekao je Vukosav

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Tragična vest obeležila je jučerašnji dan u Novom Sadu, gde je od posledica infekcije koronavirusom iznenada umro sportski direktor Vojvodine Milan Kosanović.

Šok je utoliko veći jer se sve dogodilo neverovatnom brzinom. Kosanović je u ponedeljak bio prisutan na sednici Upravnog odbora kluba, dan kasnije su se pojavile sumnje da je zaražen koronavirusom, u sredu mu se zdravstveno stanje naglo pogoršalo, a juče je saopšteno da je preminuo.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Sa kompletnom situacijom upoznat je i klupski lekar FK Vojvodina dr Borko Vukosav, koji je u izjavi za novosadski Dnevnik u sredu rekao da se Kosanović dobro oseća i da je na bolničko lečenje primljen iz preventivnih razloga, jer pripada rizičnoj grupi, a onda se sve promenilo do užasnog ishoda samo dan kasnije.

”Užasna je tragedija to što se dogodilo, a Kosanović je ležao u najboljoj zdravstvenoj ustanovi u ovom delu zemlje. Nažalost, njegovo stanje se jako pogošalo i, kada sam poslednji put video rezultate, obavestio sam ljude iz kluba da je situacija izuzetno ozbiljna i teška. Borbu za život Milan je izgubio i, kao čovek, i kao lekar, izuzetno sam tužan, tim pre što smo delili mnoge poglede na budućnost i organizaciju unutar FK Vojvodina”, istakao je dr Borko Vukosav.

Foto: Srđan Stevanović/Starsportphoto©

Prvi čovek kluba Dragoljub Samardžić potvrdio je da će utakmica između Vojvodine i Spartaka danas ipak biti odigrana, uz odavanje pošte sjajnom čoveku i sportskom radniku.

”U ponedeljak smo zajedno bili na sastanku Upravnog odbora kluba i ništa nije upućivalo na ovakvu tragediju. Po saznanuju da je zaražen kronavirusom, imao je Kosanović  maksimalnu pažnju lekara u KCV, ali, očigledno, odbrane nije bilo. Zatečeni smo, tužni, ali ćemo danas, ipak, odigrati utakmicu sa Spartakom, uz posebnu počast prema našem sportskom direktoru i mladom čoveku. U ovom trenutku još uvek ne znamo kada će da usledi sahrana, njegovoj porodici ponudićemo svaki vid pomoći i potrudićemo se da joj se nađemo pri ruci u ovoj velikoj tragediji”, istakao je Samardžić.

Veliki je bio Kosan: Otkriven jedan od ključnih detalja istorijskog trijumfa Zvezde u Salcburgu!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar