“Mi se i dalje nadamo”: Sestra Milana Ljepoje otkrila šta zna o pronađenim DNK tragovima iz Ritopeka

Mi i dalje iščekujemo vesti o njegovoj sudbini., za medije je rekla Milena

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Ilustracija, Objektiv.rs/Vladimir Šporčić, MUP

– Meni kao davaocu DNK uzorka ništa nije rečeno, niti da je on pronađen, niti da nije. Mi i dalje iščekujemo vesti o njegovoj sudbini. Tražimo od Tužilaštva i policije da Milanovoj porodici i meni kažu istinu, ma kakva ona bila. Mi se i dalje nadamo da je on živ – Ovo je za medije rekla Milena, sestra Milana LJepoje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ovo je za medije rekla Milena, sestra Milana LJepoje koja je bila u šoku nakon nezvaničnih saznanja naše redakcije da je u Ritopeku pronađen DNK njenog brata.

HOROR: Otkriveno čiji su DNK tragovi pronađeni u Belivukovoj mašini za MLEVENJE mesa 

Podsećamo, ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da su nakon obavljenih veštačenja pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova i Tužilaštva za organizovani kriminal definitivno potvrdili da se na mašini za mlevenje mesa koja je pronađena u kući koja je pripadala klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića u beogradskom naselju Ritopek nalazi više DNK uzoraka različitih žrtava.

– Nijedan zločin klana Belivuk – Miljković neće ostati nerasvetljen. Nakon što smo u kući strave u Ritopeku pronašli tajnu prostoriju u kojoj se osim oružja i eksploziva nalazila industrijska mašina za mlevenje mesa, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova i Tužilaštva za organizovani kriminal definitivno su potvrdili da se u toj mašini nalazilo više DNK različitih žrtava ovog klana – istakao je ministar Vulin.Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar