NEDELJNI HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 10. do 16. maja: Jupiter pravi veliku promenu, a ove znake zodijaka će zasuti parama

Mlad Mesec u Biku i ulazak Jupitera u Ribe donose velike stvari i nove mogućnosti, iskoristite ih

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/Hans Braxmeier

OVAN

Posao
Početak nedelje vezan je za vašu zaradu, zato intezivno razmišljate gde da uložite ili šta da kupite sa novcem koji imate u rukama. Priznaćete da to i nije tako loš početak jer je uvek lepše kada ne znate gde pre da potrošite novac koji vas “svrbi” u novčaniku. Povedite računa o troškovima, jer ste poznati po tome da umete da trošite kao gliser. Mesec u Biku, u vašoj kući novca, malo vam može pomoći u dinamici troškova. Jedina razlika je u tome što želite nešto jako skupo ali i dugoročno. Dobro bi bilo da dočekate četvrtak sa novcem u rukama jer tada Jupiter ulazi u vašu dvanaestu kuću povlačenja. To će vas dosta smiriti i otrezniti, jer će vam Jupiter pokazati granice vaših stvarnih mogućnosti.
Ljubav
Venera je u Blizancima i vašoj trećoj kući, pa vam donosi lakoću druženja, fretovanja i pre svega većeg kretanja. Zato imate lepe mogućnosti da iz prijateljskih okvira uđete u emotivnu vezu. Povezivanje sa novim ljudima i novim idejama čine ovu nedelju veoma zanimljivom i dinamičnom.
Zdravlje
Dobro se osećate jer vodite računa o ishrani.

BIK

Posao
Odlična nedelja puna aktivnosti, koje baš i ne volite mnogo. Mlad Mesec u Biku donosi vam mogućnost da otvorite ne samo novu stranicu, već potpuno novu poslovnu knjigu. To se odnosi na sve loše, sve ono što je u stagnaciji i nema izgleda da se pokrene. Zato je mlad Mesec u vašem znaku lunarno osveženje u životu. Setićete se za šest meseci ove nedelje koja vas je podstakla ili započela promene. Posvetite se ove sedmice uklanjanju svih ograničavajučih misli i faktora u vašem životu i poslu. Zasadite novo seme, koje će rasti zajedno sa vama.
Ljubav
Venera je napustila vaš znak i posipa vas energijom zajedništva, lakih druženja i još lakših zabava i provoda. U svemu tome Jupiter koji ulazi u znak Riba sredinom sedmice, pojačava vaše opšte mogućnosti u svemu što poželite da doživite. Zato je ovo sedmica početka sinergije sa više ljudi, prijatelja i jednog većeg socijalnog pripadanja. Vaša samoizolacija je gotova.
Zdravlje
Odlično se osećate.

BLIZANCI

Posao
Mlad Mesec u Biku je važan za vaše kreativne sposobnosti jer se događa u vašoj kući podsvesti, čišćenja i emotivno teških situacija. To vas navodi da iz najvećih problema izvučete najveću kreaciju. S obzirom da je posao vezan za vaše praktične veštine, imate maksimum ideja. Ovo je sedmica pripreme za jedan odličan poslovni rast jer će Jupiter 14. maja ući u vašu kuću karijere, i tu boraviti dva i po meseca. Zato se dobro naspavajte i odmorite do četvrtka, jer tada idete na rolerkoster.
Ljubav
Vaša ljubav nije više toksična i uspavana. Venera je posle lečenja ljubavnih rana ušla u vaš znak i donela lakše emotivne priče. Sada ste spremni da uspostavite bliskost sa partnerom, pa već sredinom sedmice iskoristite priliku i pobegnite od kuće i od dece u samo svoj ljubavni film.
Zdravlje
Problemi sa alergijom.

Rođeni u ovih pet znakova horoskopa imaju najviše sreće sa NOVCEM, a evo i zašto

RAK

Posao
Mars je u vašem znaku već dovoljno vremena, pa je probudio vašu uspavanu ambiciju. Zato i nema više vaše uspavane poslovne aktivnosti, nego ste širom otvorili oči i upijate znanje koje vam je potrebno. Ovo je sedmica u kojoj lako možete započeti edukaciju koja će se pokazati veoma uspešnom u vašem daljem radu. Ovo je nedelja u kojoj potpuno budite sva svoja poslovna čula, jer i Jupiter ima šta da kaže kada uđe u vama srodni znak Riba. Vaš radni elan od sredine nedelje je na maksimumu.
Ljubav
Planeta ljubavi je u kući u kojoj lečite ljubavne i emocionalne rane. Ali se ipak nemojte pobuniti ako vam Jupiter donese manju kratku avanturu, koja će promeniti tok krvi u vašim žilama. Ovo je sedmica u kojoj se sve ubrzava i postaje šire i veće na svim nivoima. Nije nemoguće da odjednom otputujete na destinaciju o kojoj ste maštali, ili samo odete na kratke izlete koje niste planirali.
Zdravlje
Povedite računa o kilogramima.

LAV

Posao
Ovo je sedmica koja vam donosi poslovni uspeh jer je sve krenulo i bez vašeg upliva. Motivisani ste dobro, i nema ni jednog razloga da budete skromni u svojim poslovnim uspesima. Nema mesta da stajete i razmišljate, jer sada dajete pun gas i krećete ka vrhu. Neslućena i slučaJna poznastva vode vas direktno u orbitu poslovnog uspeha. Zato budite neskromni, pozitivni i vodite računa o ljudima oko vas.
Ljubav
Naglašena erotika i bliskost je tema ove sedmice, pogotovo kada Jupiter promeni znak i uđe u Ribe. Imate sve na dlanu. Zato ove nedelje planirajte zajedničko emotivno putovanje na kojem ćete otvoriti sva svoja čula ljubavi. Destinacija nije bitna kada idete sa nekim ko je vaše ogledalo. Bogato ljubavno iskustvo čeka vas tokom ove sedmice.
Zdravlje
Odlično se osećate i zdravi ste.

DEVICA

Posao
Vreme je da prestanete da mislite analitično i da ponekad poslušate intuiciju koja će vas navesti na dobre poslove, bolje od bilo koje navigacije. Slušajte svoj unutrašnji glas i vodite napokon pobedničke poslovne bitke. Ovo je nedelja kada možete da stvorite odlične predispozicije za siguran poslovni i finasijiski uspeh. Nemojte biti jednolični, nego upotrebite razne veštine koje imate.
Ljubav
Koliko god planirali i analizirali, ove nedelje ćete shvatiti da je raznolikost i slučajnost esencija života. I nije to samo što će vam Mesec prodrmati čula, već će Jupiter ući u vašu kuću partnerstva posle čitave decenije sušnog perioda. Zato ćete plivati u okeanu emocija, zajedništva, pripadanja, pa nema mesta samoživosti i depresiji samoće. Velika promena u vašem emocionalnom svetu neće proći nezapaženo.
Odlično se osećate.

Sad je vreme za flert i pomirenja: Venera u Blizancima nas podmlađuje, a posebno utiče na ova tri znaka

VAGA

Posao
Period ispred vas je malo dramatičan i konfuzan. Drama zavisi isključivo od vas, a konfuzija od finasija koje nikako da usaglasite sa potrebama. Zato je ovo sedmica u kojoj je potrebno da savladate lekcije iz realizma. Realni temelji su ključ vašeg uspeha, pa se potrudite da bez foliranja osnažite svoju poslovnu moć. Nemojte ništa pakovati u “folije i rukavice”, jer nećete mnogo postići. Iskoristite ovo vreme da se “prepakujete”, ali realno.
Ljubav
Upoznajte sebe bez predrasuda i loših obrazaca. Potrebno je da se što manje samoobmanjujete i shvatite gde ste, a gde želite i pored koga da budete. Kada upoznate sebe, vrlo brzo možete ostvariti emotivni odnos na dugoročnom nivou.
Zdravlje
Mogući problemi sa kožom.

ŠKORPIJA

Posao
Odlična nedelja ispred vas u kojoj ste spremni za saradnju i posao koji vam kreće uzlaznom putanjom. Nije bitno da budeti glavni akter vašeg posla, već je važno da pronađete saradnike koji su vaša dobitna kombinacija. Zato se oglasite i krenite da pravite tim snova. Krajem sedmice imate jake uplive pozitivnog kretanja Jupitera pa vam je potrebna dobra samopromocija.
Ljubav
Potencijal u ljubavi je visok ako nije opterećen posesivnim i ljubomornim scenama. Vaše polje zabave zavođenja je na maksimumu pa se nemojte čuditi ako vas zainteresuje jedna osoba koja je zauzeta. Ipak bez obzira na ljubav ili flert ovo je nedelja pripreme i ubrzanja socijalizacije koju do sada niste imali.
Zdravlje
Povedite računa o ishrani.

STRELAC

Posao
Ulazite zabrinuti u ovu nedelju, jer ste na trenutak osetili nesigurnost. Međutim, nemojte mnogo brinuti jer ćete ove nedelje imati dovoljno vremena da stabilizujete svoj posao. Iako još uvek ne znate pravac delovanja, sačekajte kraj sedmice i intuicija će vam pokazati put. A kada ga ugledate, uključite sve pogone i krenite ka njemu.
Ljubav
Ovo je sedmica koja je puna suprotnosti. Istovremeno želite da ste slobodni i u vezi. Da volite, ali bez obaveza, da putujete i da ste kod kuće. Zato niste spremni za vezu ni intimne razgovore, već za slobodu bez žurbe i pritiska. Krajem sedmice očekujte stalni pokret i nemir u duši, koji vas vodi svuda samo da ne budete na jednom mestu.
Zdravlje
Manji problemi sa preteranom ishranom.

Merkur je ušao u Blizance, evo čega treba da se pridržava svaki znak zodijaka do 22. maja

JARAC

Posao
Prošli ste poslovni put po trnju, pa je ovo sedmica olakšanja u svakom pogledu. Naučili ste lekcije i sada je vreme da upotrebite svoje iskustvo. Imate sve predispozicije da se uortačite ili da dobijete vrsnog savetnika, kako bi i dalje nastavili da rastete na poslovnom planu. Udvostučite svoj poslovni rast jer vas zvezde podržavaju.
Ljubav
Mlad Mesec u Biku podržava i učvršćuje vaše polje ljubavi. Tako možete očekivati veoma povoljne ljubavne i emotivne dane u kojima ćete uživati zajedno sa emotivnim partnerom. Krajem nedelje očekuje vas intezivniji društveni život koji do sada niste imali dugo vremena. Potrudite se da ne dopustite lošim mislima da se vrate u vašu glavu.
Zdravlje
Napeti ste.

VODOLIJA

Posao
Zlatna nedelja je pred vama jer će Jupiter označiti i stabilizovati vaše finasije. Zato se možete ponadati da ste se rešili ludačkog poslovnog ritma u kojem niste znali da li ste “pošli ili došli. Usresredite se na profesionalne ciljeve i namere, jer vam zvezde otvaraju auto-put sa šest traka. Krajem nedelje, kada se stabilizujete, stavite prst na kartu sveta i rezervišite svoje putovanje iz snova.
Ljubav
Ovo je sedmica u kojoj želite promene u svom domu pa ćete rado menjati nameštaj, raspored ili ćete renovirati dnevnu sobu i kuhinju istovremeno. Ljubavni problemi su na zalasku i vi ste spremni da se stabilizujete. Ko je srećnik i koga ćete ugostiti u svom sređenom udobnom kutku, to je na vama da odlučite i izaberete. Svakako krajem nedelje uživate u zagrljaju jedne divne osobe.
Zdravlje
Nemate nikakve tegobe.

RIBE

Posao
U svakom pogledu imate buđenje, ali i obavezu da da ostvarite svoje poslovne ciljeve. Zvezde su vam povoljne i daju vam vetar u leđa, da biste mogli da ostvarite ono što odavno niste, a hteli ste svim snagama. Protresite se i probudite, da bi mogli svesno da uživate u svim blagodetima koje uspeh donosi. Krajem sedmice proširite svoje vidike, pratite sopstvenu šarenu dugu, pa možda nađete ćup sa blagom.
Ljubav
Zaljubljeni među vama imaju pune ruke posla oko promena koje će se dogoditi već krajem sedmice. Imate puno razumevanja prema partneru i svoje ljubavne utiske delite svima, jer ste napokon srećni i zadovoljni.Verujte u izbor svog srca jer će se sve okolnosti ipak okrenuti u vašu korist.
Zdravlje
Kontrolišite pritisak i stanje krvnih sudova.

Piše astrolog Vesna Trajković

Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar