HOĆE IH PARE, a evo i zašto: Rođeni u ovim znacima horoskopa imaju posebnu sreću kad je novac u pitanju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/Gerd Altmann

Interesantno je da svako od nas ima više ili manje sreće u finasijama bez obzira koliko se trudio. Međutim, ipak pet znakova zodijaka imaju za nijansu bolju finasijsku sreću tokom života.

Ovnovi, Bikovi, Lavovi, Ribe i Device su znaci zodijaka koji imaju više sreće u tokovima novca i bogatstvu. Sadašnja situacija kod nas i u svetu nikada više nije naglašavala brigu o finasijama, pa bez obzira na velike želje ka finasijskoj stabilnosti, samo će neki lakše doći do novca. Zato, ako ste jedan od ovih znakova ništa vas ne može sprečiti da ostvarite finasijsku stabilnost i u najluđim godinama ovog 21 veka.

Ovan je prvi zodijački znak koji je najsrećniji kada je finasijska stabilnost u pitanju.Oni jure novac i sve će rizikovati da dođu do finasijske stabilnosti jer im to kupuje neprekidno nove osvajačke ciljeve. Brzi, mentalno jaki, motivisani i fokusirani na posao koji im donosi finasijsku stabilnost, uspevaju da osvare dobre nagrade. Rođene vođe i samomotivatori, uvek spremni da krenu napred bez obzira na rizik koji im često uz veliku dozu sreće donese dobar profit.

Bik je srećan u finasijama jer su one usko povezane sa njegovim osećajem sigurnosti. A Bikovi vole da budu duplo sigurni pa odatle i duplo veći trud u posvećenom radu. Svoju posvećenost i tvrdoglavost koriste da bi došli do novca koji je neophodan da bi se osećali srećno. Kod Bikova deluje prirodno umeće vladanja raspoređivanja i dobrog razumevanja tokova novca. Zato su često na jakim pozicijama u društvu koje priordno prati dobar finasijski prihod.

Za Lavove se ne treba brinuti, jer čak i da ne pronađu put do stabilnih finasija neko će ih povesti i ostaviti na putu izobilja. Širokog srca i još šire ruke kada troše, sreća je taj faktor koji im daje finasijsku stabilnost i dobru količinu bogatstva. Kada bi manje trošili, što je realno nemoguće, imali bi i više nego što im univerzum daruje. Pa ipak, celog života Lavove “juri” novac a oni se baš i ne brane.

Devica je rođeni štediša zodijaka ali to nije njena sreća sa novcem. Kod Devica je prisutan veliki oprez kada treba da ulože ili ,”daleko bilo” da potroše novac. Zato od Device možete sve tražiti, čak i krv ali ne i novac. Ipak, tokom života sa velikom borbom u radu i dubokim proračunima u finasijama, one nameste svaki novac i bilo koje finasije u u svoju korist. Device umeju da izaberu pravo vreme i mesto kada su finasije u pitanju.

Ribe koje su prisutne u realnom svetu i puno se trude na poslu kojim se bave, imaju sreće sa novcem. Intuitivno, bez previše analize ulažu u dobre projekte, pa su im finasijske nagrade začuđujuće i velike. One imaju samo jedan mali problem u čekanju na finasijsku stabilnost, jer je potrebno da jako naporno rade duže vremena.

SVE SE POKLAPA: Naučnici uspeli da dešifruju kalendar drevnih Maja i otkrili kako funkcioniše



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar