ISKORISTITE VENERIN TRANZIT

Sad je vreme za flert i pomirenja: Venera u Blizancima nas podmlađuje, a posebno utiče na ova tri znaka

Planeta ljubavi u znaku Blizanaca boravi od 9. maja do 2. juna

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/MelanieSchwolert f

Venera u Blizancima donosi nam slobodu pokreta, druženje, duhovitost i olakšanje u onim svakodnevnim stvarima koje nas čine srećnima. Zato imate oko mesec dana vremena da se iskažete kroz komunikaciju i dobar dijalog. Venera u Blizancima je ta koja stavlja akcenat na reči i misli i pretače ih u praktična dela. Zato je ovo dobar period kada možete da se razumete i sa ljudima sa kojima niste imali zajednički jezik po mnogima pitanjima. Isto tako, ako ste imali krizu komunikacije sa emotivnim partnerom ili nekom bliskom, osobom ovo je vreme kada možete da poradite na uspostavljanju verbalnog kontakata. Ne zaboravite da su bitne reči, poruke, mejlovi, mesindžeri, telefonski razgovori, ali i mladost duha i tela.

Razigrana intelektualna Venera u Blizancima pretače misli u dela. Zato mislite dobro, mislite pozitivno i to ćete i živeti. Nema više dugoročnih planova jer je najvažnije ono što se dešava sada i ovde. Gostovanje Venere u Blizancima ne mari za prošlost, pa čak ni za budućnost, jer je ona rob sadašnjeg trenutka. Takođe, ako vam je bilo teško da se prilagodite situaciji, poslu, ljudima ili jednom čoveku, iskoristite ovu energiju prilagođavanja koja je esencija Venera u vazdušnom elememntu. Velika mogućnost i radost prilagođavanja je prisutna kod svih znakova zodijaka. Zato se spremite na senzacije, promene, dijaloge, kratka putovanja, priče i zanimljive knjige. Venera u Blizancima uvek želi sve sada i odmah, zato je sve bezveze kada niste pored partnera. Ovo nije period usamljenosti već zajedništva i komunikacije za pripadnike svih znakova zodijaka, a posebno za Vodolije, Blizance i Vage.

Ovo je period kada nismo okrenuti novcu i dugoročnim planovima, već je potrebno da budete budni u sadašnjem trenutku koji se neće ponoviti. Nije važna bezbednost, novac, već reč. Reč koja ima značaj, podlogu, smisao i jačinu. Reč koja može da leči i koja stavlja osmeh na lice. Pretvorite svaku misao u reč jer ste sada spremniji na dijalog. Sve u svemu, opušteniji ste, jer svaka reč dobija vrednost koju zaslužuje. Mnogi će se osetiti podmlađenima, imaće onu dozu dečije naivnosti koja pleni sve oko sebe. Sada sve možete i sve hoćete, ali najbitnije je da ne morate. To je period bez pritiska okoline i partnera, jer su odnosi opušteniji i lakši. Nema kategoričnih stavova jer je sve podložno prilagođavanju svemu i svima.

Škorpija mrzi laž, Jarac poludi zbog nezatvorene zubne paste, a evo šta ne podnose ostali znaci zodijaka

Ovo je Venera koja vam daje lakoću u svakodnevnim okolnostima. Merkurova kuća spremno dočekuje gostovanje Venere u Blizancima, jer zna da će reč biti na ceni i da je misao ono što treba da probudi ljubav. Zato su pred nama živahne veze, začinjene šarmom detinje naivnosti pune druženja, smeha i duhovitosti. Ljubav “preko žice” se razbuktava toliko, da će vam se više dopasti da pričate telefonom nego da se vidite uživo. Očaraće vas nečiji glas ili misli, neka poezija ili knjiga. Niste spremni za obaveze, ali za veze, one potpuno “bezveze” jeste. I to nije zbog toga što nema naglašene čulnosti, već jake mentalne povezanosti koja prethodi fizičkoj želji. “Gutate” sve informacije o sebi, o njemu, o svima, svemu i svačemu. Venera u Blizancima daje nestrpljivost, ali istovremeno i zainteresovanost za šarmantnu dopadljivost. Zato ako vam je falilo raznolikosti, radosna nasmejana i opuštena Venera u Blizancima donosi lakoću života, kreativnu radost i neopisiv entuzijazam. Nenadani šarm ove Venere čini nevoljno vezivanje za samo jednu osobu. Budite budni u svim aktivnostima, ali se ne vezujte za dugoročne obaveze. Moguća distanca na emocionalnom nivou jer je ovo intelektualna Venera. Budite jaki na rečima i ne brinite o ishodu. Venera vlada petkom i zato je to dan kada je najpogodnije vreme da započnete ljubav i potražite sreću i zadovoljstvo.

Evo šta posebno svakom znaku donosi tranzit Venere kroz znak Blizanaca:

OVAN
Venera u Blizancima obnavlja komunikaciju sa osobom sa kojom dugo ne razgovarate.

BIK
Pazite šta govorite jer sada svaka reč ima jačinu oružja.

BLIZANCI
Spremni ste, snalažljivi i nepobedivi u verbalnom sukobu.

RAK
Veliki izazov u lojalnosti čuvanja tajne. Probajte da tajne ostanu i dalje tajne.

LAV
Koliko misli, toliko i doživljaja stvarnosti. Sve vam je na dlanu života i sopstvenih želja.

DEVICA
Posle dugo vremena lakoća i zadovoljstvo u karijeri.

VAGA
Venera u Blizancima donosi vam nove i sjajne prilike da zaboravite prošlost i živite samo sadašnjost.

ŠKORPIJA
Misli bude strasti, reči daleko stižu i udaraju pravo u glavu.

STRELAC
Kriza dijaloga se prevazilazi. Partnerski odnosi se zasnivaju na boljoj komunikaciji.

JARAC
Nove senzacije na poslu i kratki ostvarljivi ciljevi.

VODOLIJA
Socijalni život podignut na maksimum. Odličan energija lakoće živta i zabave.

RIBE
Promenite sve u svom domu što vas opterećuje odmah.

Piše astrolog Vesna Trajković

Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar