Merkur je ušao u Blizance, evo čega treba da se pridržava svaki znak zodijaka do 22. maja

Merkur će boraviti u vazdušnom znaku Blizanaca od 4. do 22. maja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixaba/Jill Wellington

Ubacite u šestu brzinu, ubrzajte misli, kretanje, komunikaciju a pre svega družite se više. Upišite se na ples, saznajte nešto o fotografiji, dizajnu flimu ili jednostavno naučite da svirate neki istrument. Uživajte u trendovima i svim novim situacijama. Razmišljajte u hodu i dajte prednost brzim rešenjima, jer je ovo idealno vreme za to zbog planete Merkur koja boravi u znaku Blizanaca od 4. do 22. maja.

Pomalo nervozna, ali ipak nepogrešiva energija Merkura u Blizancima menja vaš fokus sa duboke analize na površno rešenje svih problema. Ovo je period u kome brzo učite, obrađujete mnoštvo informacija i zato mudro iskoristite brzinu Merkura u Blizancima. Logika je na odličnom nivou pa vam nisu potrebne analitične opservacije. Međutim, ako volite da ogovorate ili vam je bitan tuđi život ovo je odlično vreme da saznate šta se događa u tuđem životu.

Pogledajte šta tranzitni Merkur u Blizancima donosi svim znacima zodijaka:

OVAN

Više socijalizacije, komunikacije i spremnosti na dogovore. Vaš racio je spreman i na manju flesibilnost u ovom periodu, iako niste poznati po tome. Povremeno Merkur u Blizancima može pojačati vašu svadljivu prirodu, pa se ipak oslonite na svoju racionalnu misao. Ipak i pored toga možete imati dramatične odnose sa bliskim prijateljima ali i sa sestrom ili bratom. Sreća je da ništa što izgovorite neće biti zapisano u kamenu.

BIK

Ništa od vaše senzualne prirode, jer ćete sada zavoditi svojim umom, namerno, direktno i bez zadrške. Tranzitni Merkur u Blizancima čini da ste spremni čak i na kratke veze koje nemaju nikakakv značaj za vaš status ili sigurnost. Dovoljno ste drski da isprobate svoje male ljubavne signale. Ipak, vaša praktična poslovna priroda donosi odlične rezultate u trgovini.

BLIZANCI

Tranzitni Merkur u Blizancima često naglasi vaše ljubavne i besedničke sposobnosti. Super ste brzi i veoma svestrani, a i odlično prezentujete ideje. Nije nemoguće da uđete u dvojne ili trojne kratke veze. Vaš mozak radi “trista na sat” i sve informacije obrađujete kao kompjuter. Svet oko vas je sada vaš teren za igru u ljubavi, poslu i pre svega lepoti življenja.

RAK

Koliko god da ste odani i držite do diskrecije sada je vreme u kome ništa neće ostati skriveno, a vaša lojalnost dolazi u veliko preispitivanje. Sve je na “izvol’te” – od ljubavnih kombinacija do poslovnih tajni. Merkur u Blizancima će učiniti da druge bombardujete osećanjima, a i da tuđa osetite jače nego inače. Ipak, glavna crta koju vam donosi tranzitni Merkur u Blizancima jeste mogućnost prillagođavanja.

LAV

Merkur u Blizancima čini vas manje sebičnim pa ćete deliti sebe sa osobama do kojih vam je stalo, ali i sa ljudima koje i ne volite baš. Srdačni i veoma predusetljivi, imate bogat socijalni život. Vaša pomoć drugima je izraženija u ovom periodu.  Ako imate neke tajne, budite spremni da se javno suočite sa njima.

DEVICA

Kratki ciljevi i poslovni planovi kod vas imaju veliku mogućnost da ubrzaju vaš poslovni rast. Nemojte se dugo premišljati o potezima na poslu i u ljubavi. Iskoristite ovu laganu energiju da uđete u projekte od kojih ste zazirali. Tranzitni Merkur u Blizancima donosi vam kratke, brze, ali značajne korake u poslu kojim se bavite. Lagano preskačite sve prepreke koje su vam vam zadavale glavobolju.

VAGA

Sve do juna iskoristite ovo tranzitno kretanje Merkura kroz Blizance kako bi nadogradili svoje znanje. Razmenite svoje ideje sa drugima i razvijajte autentičnost na svoj specifičan način. Radite na edukaciji i novim veštinama, kako bi unapredili svoj svakodnevni život. Čuvajte unutrašnji balans uz pomoć ljudi koji vam znače.

ŠKORPIJA

Istraživačka priroda Škorpije je sad u punom zamahu jer Merkurovo gostovanje u Blizancima donosi brzu obradu informacija. Ipak, nemojte ostavljati stvari na pola urađene. Merkur u Blizancima će kod mnogih Škorpija doneti odličnu poslovnu produktivnost. Vreme je lakše komunikacije, a posebno vam ivaj tranzit pomaže da razjasnite i fokusirate najvažnije ideje. I pored previše posla nađite vreme za zabavu i relaksaciju, to će vam napuniti baterije.

STRELAC

Dajte prednost novim i brzim idejama, bez prevelike analize. Merkur u Blizancima vas opominje da ne ulazite u velike rizike, već da samo brže odlučujete. Naučite pet rečenica nekog novog jezika – to će vas obradovati. Budite duhoviti i zanimljivi jer vam to puni ličnu satisfakciju. Pokušajte da budete dobar motivacioni govornik.

JARAC

Iskoristite tranzitno Merkurovo kretanje kroz Blizance da pravite jednostavne planove bez velikih priprema. Jednostavnost vas vodi ka brzom uspehu. Preuzmite odgovornosti za svoje postupke i prepoznajte više ciljeva koji vas vode do rešenja.

VODOLIJA

Napokon je ovo energija koja će naglasiti vašu duhovitu prirodu. Lakše dolazite do povratnih informacija jer Merkur u Bizancima olakšava komunikaciju sa ljudima oko vas. Ako ste bili usamljni, sad je prilika da izađe sa nizom ljudi. Pokažite svoju sposobnost i motivišite druge u dobrom druženju i prijateljstvu.

RIBE

Zaljubite se u svoju kreativnost i pokažite je drugima. Veštine su sjajne, ali ako niko ne zna za njih one realno i ne postoje. Pomozite drugima kako bi unapredili svoju svakodnevnicu. Prihvatite tuđu podršku u trenucima emotivnih padova. Zapisujte svoje ideje da ih ne zaboravite.

Piše astrolog Vesna Trajković

Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar