Jedan od najčudnijih transfera u istoriji fudbala: Bio prvak sveta sa Francuskom, a sada je sve šokirao!

Neverovatan izbor 28-godišnjeg fudbalera

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Alexey Filippov / Sputnik / Profimedia

Francuski napadač Florijan Tovan iznenadio je fudbalsku javnost svojim transferom.

Tovan  već nekoliko sezona pruža veoma dobre partije u dresu Marseja, te se povezivao letos sa nekoliko evropskih klubova, ali je odučio da ostane u francuskom klubu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Njegov ugovor s Marsejom ističe na kraju ove sezone i očekivalo se da će napraviti iskorak u karijeri jer može da bira gde će nastaviti karijeru kao slobodan fudbaler.

Međutim, sinoć su svi bili itekako iznenađeni kada je potvrđeno da će ovaj 28-godišnji fudbaler karijeru nastaviti u Meksiku.

Tovan je odlučio da potpiše ugovor s Tigresom kojem će se priključiti u julu ove godine nakon što mu istekne ugovor u Marseju.

On je s meksičkim klubom potpisao ugovor do leta 2026. godine što je zaista neočekivana odluka s obzirom da je na vrhuncu svoje karijere. Tovan će se tako u ovom klubu pridružiti Andre Pjeru Žinjaku  koji je takođe pre nekoliko godina iznenadio javnost odlaskom u Tigres gde je postao već zaštitni znak ovog kluba.

Francuski napadač ponikao je u dresu Grenobla, a u svojoj karijeri pored Marseja igrao je još za Bastiju, Lil i Njukasl.

U dresu reprezentacije Francuske odigrao je deset mečeva, postigao jedan pogodak i postao prvak sveta 2018. godine u Rusiji.

UEFA nam sprema grčki scenario: Gotovo je sa nameštanjem u srpskom fudbalu!

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar