IZNENAĐENJE

Nakon brojnih skandala PREOKRET! Darko i Marina rešili da se VENČAJU, evo koji datum su odabrali

Rešili su da učvrste njihovu zajednicu. Staju na ludi kamen!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram

Folk pevač Darko Lazić i njegova verenica Marina Gagić doneli su odluku da se venčaju 24. juna, piše “Kurir”.

Nakon brojnih skandala i turbulencija rešili su da sve ostave iza sebe i vezu podignu na novi nivo. Ovu informaciju podelili su samo sa najbližima, a prijatelje i rodbinu će tek o svemu obavestiti. Želeli su da se stiša bura koja se u prethodne dve nedelje podigla, kada je Marina odlučila da se vrati kod svojih roditelja.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Darko Lazić nagovestio je u sredu kada je pričao sa ekipom Kurira ovaj lep događaj koji planiraju.

– Moram da kažem da je sa mnom i Marinom sve u najboljem redu. Čeka vas nešto mnogo lepo, da zapušimo ljudima uši. Mnogo smo lepi zajedno, zato nas ljudi ogovaraju i prave spletke. Nije našla nikakve poruke da sam je varao, nismo ni raskinuli veridbu. Marina je bila kod njenih, kod majke, na malo više od nedelju dana. Danas dolazi kući. Sve je u redu, funkcionišemo normalno. Da je raskinuta veridba, valjda bih ja znao. Bila je svađa kao u svakoj zajednici, gde nema svađe, nema ni ljubavi – rekao je Darko.

Foto: Printscreen/Instagram

Inače, ako sve bude bilo kako su planirali, Darko i Marina će se venčati u opštini i u crkvi u Brestaču. Svadbeni ručak i ceremonija će biti u hotelu njegovog prijatelja u kom je pravio slavlje i kada je prošle godine krstio sina. S obzirom na to da je Lazić rekao da se razočarao u mnoge kolege, pozivnice će dobiti samo oni koji su uz njega bili i u lepim, ali i manje lepim trenucima. Sve će biti organizovano na vrhunskom nivou, a ovo će biti prvo slavlje u porodici nakon što mu je otac Milan Lazić preminuo u decembru prošle godine.

Komšije iz Brestača otkrile MRAČNE tajne: Darko se još drogira i pije! Opet vozi, ovako je sredio DOZVOLU

Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar