ŠOKANTNO

Komšije iz Brestača otkrile MRAČNE tajne: Darko se još drogira i pije! Opet vozi, ovako je sredio DOZVOLU

"Marina uopšte nije cvećka, ali Darko je tek problematičan. On mozga nema", tvrdi blizak komšija

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs,ATA Images

Poslednjih nekoliko nedelja pojavile su se razne spekulacije o odnosu Darka Lazića i njegove verenice Marine Gagić. Razlog svađe su mnogi nagađali, a Darko je poricao navode da ga je verenica ostavila jer je pronašla poruke od druge devojke u njegovom telefonu i tvrdi da je došlo do svađe, ali da su se pomirili.

Odlučili smo da posetimo Darkovo selo Brestač i Marinine Pećince, kako bismo saznali šta se zapravo dešava, i utvrdili da se svako nalazi u svom selu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Prvo smo posetili Pećince, gde porodica Gagić ima automehaničarsku radionicu. Odmah smo naišli na Marininog oca i brata, koji rade u porodičnoj fi rmi, ali oni nisu želeli da govore o njenom odnosu s pevačem. Ipak, rekli su nam da je ona već neko vreme tu, ali da je otišla do prodavnice.

Foto: Objektiv

Sačekali smo je nekoliko minuta, nakon čega je Marina stigla. Sedela je u automobilu vidno uznemirena zbog razgovora koji je vodila telefonom. Otvorila je prozor auta kako bi nam se obratila, ali
nastavila je da viče na telefon.

– Opet novinari dolaze ispred moje kuće zbog tebe! Mogu li ja da imam normalan život? – besnela je, a jasno je da je s druge strane slušalice bio upravo Darko. Nije želela da govori ništa o njihovom odnosu i brzo je ušla u kuću.

Pošto su odvojeno proveli praznike, jasno je da su se njih dvoje posvađali i da već neko vremene žive zajedno, pa smo pitali meštane šta znaju o njihovom trenutnom odnosu i da li su se ovakve
situacije već dešavale. Prvi sagovornik, koji je tvrdio da zna Darka i Marinu jer su bliske komšije, otkrio nam je da je Darko još uvek veoma problematičan, pa je bio veoma oštar.

 

– Marina uopšte nije cvećka, ali Darko je tek problematičan. On mozga nema. Još uvek se i drogira i pije. Upropastio se, mogao je da bude nešto, ali samo tone – rekao
je on za Objektiv.

Foto: Masa Bandjur

Poslednjih dana se pisalo da je Marina u pevačevom telefonu pronašla prepisku s njegovom bivšom devojkom iz Brestača, pa smo pitali komšiju da li zna ko bi mogla da bude ta druga žena.

– Nema on drugu devojku, nema te robe u Brestaču. Ali mnogo je sebi zapetljao život i sa ovim pozajmljivačima. On je plitkog mozga, moguće je da je upao u to društvo Velje Nevolje. Postao je isti kao Aca Lukas, to su ti isti pokreti. Platio je i švajcarsku vozačku dozvolu, pa sad s njom vozi auto. Bio je Darko dobar dečko, a kao mlad je došao do ogromnih para. Marinu sam video poslednji put pre jedno tri meseca. Tada je ispred kuće vozila dete i Darko je bio tu – rekao je.

Ostatak šokantne priče i ostale ekskluzivne informacije čitajte u novom broju dnevnog lista Objektiv:

Foto: Objektiv.rs

Autor: Ekipa Objektiva

Darko Lazić PRIZNAO da se posvađao sa verenicom: Ponekad RAZBACAM stvari po kući



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar