Oglasio se Šapić nakon Vučićeve najave UJEDINJENJA: “Uskoro ćemo i zvanično sesti, očekujem DOGOVOR”

Vučić je večeras posle sednice Predsedništva SNS preneo da je podneo predlog stranci

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC,E-stock

Predsednik SPAS-a Aleksandar Šapić izjavio je večeras da je raspoložen da prihvati predlog predsednika Aleksandra Vučića o ujedinjenju SNS i SPAS, dodajući da se nada da će dogovor o tome biti postignut i da već, možda, od juna dve stranke budu deo zajedničke organizacije.

– Mogu da potvrdim to što je Vučić rekao, da ćemo uskoro i zvanično sesti da razgovaramo na tu temu – rekao je Šapić za Tanjug.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Na pitanje da li je raspoložen da prihvati poziv, Šapić je odgovorio potvrdno i dodao da je predlog posledica njihovih razgovora, te ponavlja da je to do sada bio razgovor njih dvojice, a sada se podiže na viši nivo.

“To je za nas važno, i tu prilazimo iskreno i PUNOG SRCA”: Vučić o ujedinjavanju SNS i Šapićevog SPAS-a 

– Sada to podižemo na viši nivo dve organizacije i u sledećih par nedelja, nadam se da ćemo uspeti da napravimo dogovor i da budemo, možda već od juna, deo zajedničke organizacije – rekao je Šapić.

Vučić je večeras posle sednice Predsedništva SNS preneo da je podneo predlog stranci, koji je jednogalsno prihvaćen, da se formira radna grupa koja će krenuti u razgovore sa SPAS Aleksandra Šapića oko ujedinjavajnja u jednu političKu stranku.

Izvor:

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar