Budite žena sa STILOM: 4 najvažnija modna pravila koja svaka devojka MORA da zna

Otkrijte u čemu je tajna lepo stilizovanih žena

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/lookstudio

Ako želite da budete u trendu, ipak morate da poštujete određena modna pravila.

Žene od stila su uvek u koraku sa najaktuelniim načinima oblačenja, a isto tako su naučile kako da uklapaju različite odevne komade i boje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nije dovoljno samo da uvek kupujete novu garderobu, ako ne umete da je uklapate. Dobar stil podrazumeva da umete da “iznesete” različite odevne kombinacije, a da uvek budete atraktivni i u trendu.

Takođe, postoje i određena modna pravila koje poštuju lepo stilizovane žene, a kojih treba i vi da se pridržavate ako želite da postanete osoba od stila.

Dobra organizacija

Osobe koje ulažu u svoju garderobu i vole da se za svaku priliku lepo obuku, najverovatnije imaju ormar pun odeće. U tom slučaju organizacija je sve što vam treba. Da biste olakšali svoje svakodnevno stilizovanje i oblačenje, potrebno je da uredno organizujete i spakujete svoju odeću tako da u svakom trenutku znate gde vam se šta nalazi.

Foto: Freepik/marymarkevich

Na taj način ćete svakako uštedeti na vremenu, a i biće vam lakše da kasnije pronađete neki odevni predmet koji niste već duže vreme obukli.

Oblačenje u skladu sa raspoloženjem

Žene sa stilom se oblače onako kako se osećaju u tom trenutku. One retko kad pre spavanja biraju odeću koju će nositi u toku sutrašnjeg dana. Isto tako, da biste najbolje uklopili svoj stajling, potrebno je da on bude u skladu sa vašim raspoloženjem. Bitno je da vam ono što obučete bude maksimalno udobno.

Vaš stajling treba da bude odraz vas

Žene od stila često nose odevne kombinacije koje su na neki način odraz njihovog karaktera.

Foto: Freepik/ansiia

Uglavnom se trude da obuku nešto što je karakteristično za njih, a što bi moglo da postane vodeći trend. Takođe, veliku pažnju usmeravaju na modne detalje kao što su tašne, satovi, nakit i drugo.

Žene od stila se oblače za sebe

Ako se njima sviđa određen način oblačenja, one se neće obazirati na tuđe komentare. Prvenstveno im je bitno da obuku ono u čemu će se osećati udobno jer će u toj odeći provesti najveći deo dana, ali im je bitno i da to bude kvalitetna odeća.

Foto: Freepik/ansiia

Ipak, vrlo često umeju da uklope i jeftine odevne komade koji na njima izgledaju elegantno i skupoceno.



Izvor: Objektiv.rs, Grazia

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar