Ajaks bacio oko na Zvezdin tandem: Srbi bi mogli da krenu putem Dušana Tadića!

Zvezda se nada da će lepo zaraditi od njihove prodaje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

 

Jovan i Nikola Mituljikić su nedavno potpisali ugovor sa Crvenom zvezdom do 2025. godine, ali veliko je pitanje da li će do tada ostati na Marakani, pošto su braća veoma interesantna na evropskom tržištu i mnogi se raspituju za momke koje nose omladince crveno-belih ove sezone.

Braća blizanci su zapali za oko Ajaksovim skautima, koji su prepoznali veliki potencijal u Mituljikićima koji važe za najveće talente srpskog fudbala u svom godištu. Jovan i Nikola imaju samo 18 godina.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nikola Mituljikić je ove sezone postigao 11 golova u Omladinskoj ligi, dok je Jovan na koti od šest postignutih pogodaka.

Foto: FK Crvena zvezda

Jovan je u intervjuu za Mozzart sport otkrio da je proslava gola protiv RFK Novi Sad u Omladinskoj ligi imala u sebi posebnu poruku.

“Ja sam slovom N posvetio gol saigraču Nikoli Pantiću koji je nedavno doživeo povredu i ovom prilikom mu ćelim brz oporavak. Nikolino slovo A aludiralo je na Ajaks i prče o interesovanju tog kluba z nas koje su aktuelne prethodnih nedelja. Volimo Kopljanike, njihov stil igre i način na koji razvijaju talente, te svakako imponuje kada vas dovdoe u vezu  sa takvim klubom, ipak, pre nego što počnemo da mislimo o internacionalnoj karijeri voleli bismo da ostavimo trag u Zvezdi”, rekao je Jovan Mituljikić.

Nenad Krstičić ponovo u Zvezdi? Ivanić zagolicao maštu navijača, pa pričao o tajnoj vezi sa “četvorkom”



Izvor:

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar