NEDELJNI HOROSKOP

Nedeljni horoskop od 3. do 9. maja: Jarac pravi poslovne planove i tokom praznika, Škorpiju vreba ljubav

Raku se otvaraju nove mogućnosti, Vagama je vreme da se oraspolože i emotivnu prošlost ostave u zaboravu

Foto: Picjumbo/Viktor Hanacek

OVAN

Posao
Menjate se jer ovaj period donosi još više angažovanja na poslovnom planu. Povremeno osećate neku vrstu zasićenja. Potreban vam je novi podsticaj. Tražite esenciju izazova u partnerskim odnosima jer vam rutina ne prija. Poslovno angažovanje preti da vam iscrpi energiju koju ste skupili tokom praznične pauze.

Ljubav
Venera vam u bliskoj budućnosti donosi bolju komunikaciju i kratke izlete sa voljenom osobom. To ste dugo čekali i planirali.

Zdravlje
Dobro se osećate.

BIK

Posao
Poslovna nedelja donosi vam izazove. Međutim, vi izvlačite džokera iz rukava. Spremni ste da uvek pronađete rešenje. Ništa vas ne može poremetiti u planovima koje ste zacrtali.

Ljubav
Ovo je period kada treba da otvorite svoje srce za tajne ljubavi i nove izazove. Ne razmišljajte o bivšim ljubavima, to je završena priča. Zagrlite sebe i prizovite ljubav, zacelite “stakleno” srce. Neka vaše srce postane dijamant, uživajte u novim vibracijama i ljubavi.

Zdravlje
Povremena glavobolja.

Dopada vam se osoba rođena u znaku BIKA? Evo uputstva kako da je sigurno ZAVEDETE

BLIZANCI

Posao
Aktivnost u društvenim događajima donosi vam samopuzdanje koje rasipate oko sebe. Zato je ovo period neobičnog zadovoljstva u kome uživate u potpunosti. Poslovne aktivnosti polako ulaze u svoju rutinu nakon par dana prazničnog odmora.

Ljubav
Odličan period zabave flerta, komunikacije i neobične energije koja vas nosi kroz nove društvene igre. Planeta ljubavi gađa vas strelicama pozitivne i poletne energije. Period je pun lepih komunikacija i bogatog socijalnog života.

Zdravlje
Povremeni problemi sa polenskom alergijom.

RAK

Posao
Poslovni vetrovi se menjaju. Duvaju vam u leđa neke nove ideje ali i mogućnosti. Još uvek ste u maloj dilemi, ali ste blizu odluke. Ponekad je potrebno ne planirati, nego krenuti u akciju.

Ljubav
Ovo je početak perioda tokom kojeg možete ući u ljubavne veze iz prijateljskih odnosa. Čudne okolnosti i čudni osećaji mogu vas iznenaditi. Ali ne plašite se, to je ljubav koja ulazi u vaš život. Izgradite novu, bolju ljubav na pepelu prošlosti.

Zdravlje
Povremeni problemi sa varenjem.

Horoskop za maj: Ulazak Merkura u Blizance dovodi do odličnih poteza, a evo kojim znacima cveta u ljubavi

LAV

Posao
Poslovi su rešeni, ciljevi određeni. Ove nedelje se spremate na nove aktivnosti. Pojedini projekti će morati da čekaju na realizaciju.

Ljubav
Nekad je i ćutanje odobravanje. Bitno je da se dogovorite ko drži kormilo ljubavi. Malo vi, malo partner, pa nekako plovite tim morem emocija.

Zdravlje
Manji problemi sa prehladom.

DEVICA

Posao
Puno projekata i započetih poslova donosi nagradu. Ne širite se dalje dok ne zaokružite prethodno, jer možete imati gubitke. Sledi zanimljivo poznanstvo u bliskom okruženju ili na putu. Ne glumite čvrstinu, već pokažite da ste veoma senzitivni.

Ljubav
Vaši dogovori zahtevaju vreme. Partner i dalje zahteva da se menjate, vi ne pristajete. Potrebno je da se nađete na pola puta. Jedino tako može doći do dogovora.

Zdravlje
Dobro se osećate ukoliko nemate neke hronične probleme.

VAGA

Posao
Ovo je period u kome želite da zaokružite finansijsku konstrukciju. Kredit koji priželjkujete može biti sa nepovoljnim ugovorom. Kasnije vam može prouzrokovati gubitke u kućnom buđetu. Želite da reskirate. Dobro izračunajte koliko vas to može koštati.

Ljubav
Ovo je period koji vam može doneti lepe trenutke na polju ljubavi. Vreme je da se oraspoložite i ostavite prošlost u zaboravu. Dozvolite da u periodu ispred vas budete zvezda nečijeg života. Budite spremni. Nesigurnost zakopajte, samo vam smeta.

Zdravlje
Povremeni bolovi u krstima.

ŠKORPIJA

Posao

Ovo je nedelja u kojoj imate puno izazova, a vreme i energija koju ste uložili u posao polako donose rezultate. Međutim, ovo je period blage stagnacije koja nagoveštava buru događaja.

Ljubav
Ugušite posesivnost kojoj ste skloni i uživajte u esenciji ljubavi koju već dugo niste osetili. Malo ste i vi na redu da osetite emotivne titraje. Imate pojačanu intuiciju ovih dana i veoma ste senzitivni na osećanja partnera.

Zdravlje
Dobro se osećate.

Rođeni u ovih pet znakova horoskopa imaju najviše sreće sa NOVCEM, a evo i zašto

STRELAC

Posao
Kod vas su duboke promene na redu tokom ove nedelje. Završili ste sa odlukama i preispitanjima. Sada je ostalo da delujete i nađete pravi posao koji vam donosi puno zadovolljstvo.

Ljubav
Tajne veze, ako ste ih započeli, mogu biti na prekretnici. Neke od njih mogu preći u javne veze, a druge se mogu okončati. Tokom ove nedelje znate tačno sa kim i gde želite da budete.

Zdravlje
Dobro je da vodite računa o kretanju, potrebno je vašem telu. Šetajte što više.

JARAC

Posao
Ovo nije period da se povučete, nego da delujete. Zbog toga tokom nedelje napravite dobar raspored planova i ciljeva, možete dosta toga uraditi ako se organizujete. Ništa spektakularno na finansijskom planu, ali je potrebno da održavate nivo koji ste postigli. Držite se proverenih puteva poslovanja.

Ljubav
Ovo je nedelja koja vam ne donosi specijalne nove izazove. Sve ste već i sami isplanirali. Bitna vam je rutina u dnevnim zajedničkim danima. Međutim lako vam se može pojaviti osoba iz prošlosti koja vam sve planove baca u vodu. Tako da krajem nedelje možete imati emotivni haos i neplanirane momente.

Zdravlje
Dobro se osećate.

VODOLIJA

Posao
Poslovno polje ide uzlaznom putanjom. Moguća su i iznenađenja u povećanju novčanih nagrada. Vredni ste i skloni samopotvrđivanju. To vam daje još više samopouzdanja. Tokom nedelje možete očekivati odlične poslovne susrete i dogovore.

Ljubav
Partnerski ljubavni odnosi donose dobre dogovore i razrešenja. Stvari će vam postati mnogo jasnije, razumećete ono što niste mogli u potpunosti da sagledate. Budite “hladne glave” i sačekajte da se sve karte otvore. Na kraju, vaše srce će biti zadovoljno, a to je najvažnije.

Zdravlje
Nervozni ste i napeti.

RIBE

Posao
Zahvaljujući nezadovoljstvu u finansijama raspoloženje varira od ushićenja do depresije. Međutim, opet “zatvarate” finansijske bunare i čekate sledeći period. Prisutna je napetost na poslu, potreban vam je relaks, a zvezde obećavaju pomoć tokom ove sedmice u rešavanju poslovnih problema.

Ljubav
Ljubavni i emotivni život je u blagoj stagnaciji. Ova nedelja traži da se probudite iz bajkovitog sna. Pogledajte stvarnosti u oči – nije tako loša. Kada otvorite oči možete lako susresti nečiji pogled koji dugo čeka na vas. Ljubav je blizu, samo čeka da je primetite.

Zdravlje
Realnost vas neće ubiti, nego osvežiti. Posetite svog neurologa.

Piše astrolog Vesna Trajković

Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs

BONUS VIDEO:

 

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar