MESEČNI HOROSKOP

Horoskop za maj: Ulazak Merkura u Blizance dovodi do odličnih poteza, a evo kojim znacima cveta u ljubavi

Astrolog Objektiva najavljuje zanimljiv mesec

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/pvproductions

OVAN

Posao
Već na samom početku maj mesec vas zavodi odličnom retorikom koju podržava ulazak Merkura u znak Blizanaca. Pa ipak, neke stvari nećete uspeti do kraja da dogovorite. Ipak, možete biti zadovoljni podrškom Merkura u Blizancima koji će vam otvoriti mnoga poslovna vrata i dogovore koji svakako idu u vašu korist. Takođe, imate odličnu podršku nadređenih koji žele da nagrade vaš rad i trud, pa možete očekivati poboljšanje prihoda.
Ljubav
Zauzeti Ovnovi mogu poboljšati i osvežiti svoje emotivne odnose boljom komuniacijom, ali i kraćim izletima u društvu sa prijateljima. Zato razgovarajte što više sa partnerom i planirajte zajedničke trenutke da biste ostvarili što bolju bliskost. Zajednički planovi su esencija vaše veze. Slobodni Ovnovi imaju veću šansu za druženje i kretanje, jer ih Merkur iz Blizanaca gura da se što više socijalizuju.
Zdravlje
Povedite računa o višku kilograma, jer vaš organizam nije navikao da nosi toliki teret.

BIK

Posao
Poslovni mesec koji obećava je pred vama. Iskoristite kombinatoriku koja vam je potrebna da bi poboljšali radne rezultate. Imate velike mogućnosti da se zatrpate i dodatnim poslom, a sve u cilju veće zarade. Zato je preporuka zvezda da se obavezujete za poslove koje možete završiti u datim rokovima. U poslednjoj nedelji, kada svi odustanu od jednog poslovnog projekta, vi ćete mu dati novu dodatnu energiju. Zato se možete nadati lepim nagradama.
Ljubav
Koliko je prilika da upoznate nekog tokom ovog meseca toliko prilika imate i da se zaljubite. Ipak je Venera u Blizancima, pa će biti više prilika da se zaljubite bar na kratko. Zato se spremajte unapred, jer će flert i ljubav dati samopouzdanje kada bude bilo potrebno. Krajem meseca možete ući u avanturu koja će biti slatka ali kratka.
Zdravlje
Potrebno je da se više krećete. Bole vas svi mišići na telu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

BLIZANCI

Posao
Odličan mesec pred vama u kome dobro upotrebljavate svoje poslovne i verbalne veštine. Imate sjajne predispozicije da savladate manje poslovne prepereke jer velikih neće biti. Ovo je period nove dinamike i vi uz pomoć Merkura u vašem znaku ubrzavate u vorp brzinu. Završavate sve na vreme i u rekordnom roku. Ne morate brinuti o rokovima i specijalnim poslovnim zadacima. Finasije su stabilne sve do kraja meseca maja.
Ljubav
Već ste započeli bolju komunikaciju sa emotivnim partnerom, pa tako i nastavite. Obuzdajte svoj prirodni nagon da na svaku reč reagujete trenutno, impulsivno i strasno. Mislite dugoročno i budite dovoljno fleksibilni i ulepšajte svoj ljubavni život. Ipak je ovo mesec boljih dogovora i saradnje kada su emotivni odnosi u pitanju.
Zdravlje
Imate manji problem sa alergijom.

RAK

Posao
Vi se menjate na unutrašnjem polju, ali na spoljašnjem i ne baš. Zato je dobro da se držite poznatih poslovnih pravila da bi što lakše savladali rutinu. Imate dobre predispozicije da napravite manji korak unapred potpuno sami i svojim trudom. Ovog meseca čini vam se sve lakše i pristupačnije. Obratite pažnju na poslovne dogovore koji vam mogu unaprediti život u periodu od 14. maja. Finasije se blago popravljaju svima koji rade u zdravstvu ili trgovini.
Ljubav
Na ljubavnom polju brzo prevazilazite manje nesporazume sa emotivnim partnerom. Oboje žarko želite harmoniju u ljubavi, pa se možete nadati mnogo boljim emotivnim odnosima. Vaši osećaji za ravnotežom sada mogu biti ispunjeni. Tolerancija i razumevanje otvaraju vam novi pogled ka emotivnom partneru. Imate dobre predispozicije da zajedničkim snagama obnovite nešto u vašem domu.
Zdravlje
Zdravlje je promenljivo ali sa tendencijom stabilizacije kako mesec odmiče.

Dopada vam se osoba rođena u znaku BIKA? Evo uputstva kako da je sigurno ZAVEDETE

LAV

Posao
Horoskop za mesec maj donosi vam dobre poslovne i verbalne mogućnosti. Imate male prepreke u saradnji koju ćete, ipak, tokom meseca završiti, ali to ne znači da nećete brzo ostvariti novu. Ovo je period dobrih pregovora odlične komunikacije ali i sjajnih finasijskih odluka. Zato imate veliku moguænost da povećate zaradu i priliv dobrih finasija. Krajem meseca nova poslovna saradnja donosi vam dobro finasijsko zadovoljstvo.
Ljubav
Mnogo komunikacije i neslaganja sa emotivnim partnerom iscrpljivaće vašu dobru volju da prevaziđete sukobe. Ipak, sve do kraja maja pokušavate da ostvarite dogovor koji će biti dobar za oboje. Od 14 maja kada Jupiter bude ušao u znak Riba donosi vam još uvećanja u problemima kada je ljubavni odnos u pitanju. Spustite loptu ako ne želite da vaša ljubav ode u nepovrat. Pokušajte da se stabilizujete na sve načine.
Zdravlje
Nemate veće tegobe na polju zdravlja, ali vam je potrebna fizička aktivnost.

DEVICA

Posao
Horoskop za maj mesec donosi vam pregršt novih poslova i ideja koje ćete upotrebiti da bi poboljšali radnu atmosferu. Ovo je period u kome imate punu kontrolu nad poslom i poslovnim zadacima. Vaš trud i dobra organizacija usmeravaju vas baš tamo gde ste odavno želeli da budete. Ovaj mesec je samo jedan mali početak vaše uzlazne poslovne putanje. Krajem meseca posle odličnih poslovnih poteza imate manji zastoj koji brzo prelazi u vašu korist.
Ljubav
Mesec počinje vašim čudim ponašanjem prema trenutnom partneru. Niste načisto sa sobom koga želite pored sebe, pa se i vaše ponašanje svodi na puko otaljavanje u datoj vezi. Imate lošu komunikaciju sa partnerom i skloni ste da u ovom periodu budete u dvojnoj vezi kako bi zadovoljili svoj ego. To vas može dobro lupiti po glavi, a možete ostati i bez oba partnera. Odlučite sami.
Zdravlje
Odlično se osećate, ali možete imati manji problem sa alergijom.

VAGA

Posao
Vaš poslovno finasijski zastoj traje do polovine maja, jer nikako ne možete da se pokrenete bez dodatne finasijske inekcije. Ipak, promenom pravca delovanja na poslovnom planu imate dobru mogućnost da svoje finasije bar malo popravite. Merkur u Blizancima donosi vam novu kreativnost i dobre ideje koje je potrebno usavršiti. Nemojte odbijati i moguću dodatnu edukaciju koja vam može pomoći u poslovnim tehnikama. Nije dobar mesec za uzimanje kredita ili pozajmica.
Ljubav
Ako ste u vezi, poboljšanje i otvorenost u komunikaciji sa emotivnim partnerom može vam doneti malo stabilnije odnose. Međutim, nemojte se previše uzdati u svoju dobru volju koja teži balansu. Potrebno je da pokažete inicijativu na koju će partner veoma pozitivno da reaguje. Slobodni pripadnici Vage mogu upoznati osobu koja im se neće dopasti na samom početku. Međutim, jedno površno prijateljstvo krajem maja može da preraste u neobaveznu ljubavnu vezu.
Zdravlje
Napeti ste i jako nervozni, pa pokušajte da budete malo više napolju u prirodi.

ŠKORPIJA

Posao
Početak maja donosi neprijatna poslovna iskustva koja ćete brzo zaboraviti. Ipak ste vi dobar planer, pa će i ulazak Merkura u Bilizance doprineti odličnim potezima na polju advertajzinga i svih dizajnerskih praktičnih stvari koje doprinose reklamiranju vašeg posla. Imate sjajne mogućnosti od polovine maja da unapredite ponudu posla kojim se bavite kako bi uvećali profit. Moguća saradnja sa inostranstvom. To vam uspeva pa je ovo mesec sa dobrim poslovnim rezultatima.
Ljubav
Maj je mesec dobre komunikacije koju podržava Merkur u Blizancima ali isto tako i stresnih ljubavnih odnosa koji se drže prošlosti. Potrebno je da krenete napred i poboljšate ljubavni odnos iskrenom komunikacijom. Ukoliko ste oboje odlučili da zakopate prošlost, Jupiter vam donosi dobre zajedničke projekte koji su vam važni u neposrednoj budućnosti. Zato ćete posvetiti vreme porodičnim aktivnostima koje će vas još više zbližiti.
Zdravlje
Povremeni problemi sa reumom neće dugo trajati, pa se preporučuje da se više krećete.

Evo šta vam poručuju ZVEZDE: Ovo su idealni poslovi za vaš znak, u tim sferama se NAJBOLJE osećate

STRELAC

Posao
Neudoban početak maja donosi vam sukobe na poslu i sa nadređenima. Tako da vaše pojačane inicijative neće doprineti poslovnim uspesima. Imaćete osećaj kao da tučete bitke u prazno. Međutim, već u drugoj polovini maja imate promenu poslovne klime kojoj će doprineti Merkur u Blizancima, pa vam se poboljšavaju šanse za skladnije poslovne odnose. Tako ćete do 26. maja imati bolje dogovore i ponude koje će stabilizovati vaše finsije. Krajem meseca, tog 26. maja pomračenje Meseca u vašem znaku opet pravi preokret na poslovnom planu, pa se uzdržite od jakih nepovoljnih reakcija.
Ljubav
Odlična komunikacija sa partnerom je uslovljena vašom potrebom za ljubavlju. Zato imate mekši odnos i bolji razgovor kada je u pitanju ljubav. Raspoloženi ste za saradnju, ali ste kruti u popuštanju. Potrebno je da budete fleksibilniji da biste uživali u pažnji i ljubavnom zanosu. Krajem maja mogući su opet zategnuti ljubavni odnosi samo zbog potrebe da maksimalno kontrolišete partnerski odnos.
Zdravlje
Odlično se osećate jer vodite računa o zdravlju i ishrani.

JARAC

Posao
Poznato je da ste dobro organizovani, ali ipak imate nepromišljene poslovne poteze. Tako vas te odluke u finasijama mogu dovesti do gubitka. Tokom maja ipak imate dobru mogućnost da ostvarite saradnju sa novim poslovnim partnerom koji će uneti svežinu u vaš posao. Krajem maja očekujte neminovne promene i rezove u poslovnom ambijentu, jer će to doneti retrogradno kretanje Saturna u Vodoliji.
Ljubav
Ugodni maj donosi vam stabilizaciju u emotivnim odnosima, pa ćete uživati u zajedničkim poslovima. Emotivna stabilnost, usled retrogradnog kretanja, može biti uzdrmana prošlim ljubaavnim avanturama. Zato ne ulazite u odnose sa osobama iz prošlosti. jer vam ne donose napredak. Krajem maja stabilizacija i razumevanje su stvari u kojima ćete uživati sa emotivnim partnerom.
Zdravlje
Mogući su problemi sa kolenima i zglobovima.

VODOLIJA

Posao
Ovo je mesec daljeg napretka na poslovnom planu, pa možete očekivati pojačanu dinamiku na svim nivoima. Imate dobre predispozicije da se edukujete i povećate produktivnost u poslu kojim se bavite. Pojačana dinamika donosi vam još bolje pozicije i veće zadovoljstvo. Krativnost je izražena ovog meseca, pa možete očekivati i bolje finasije. Krajem meseca pomračenje u znaku Strelca daje vam novi pravac na poslovnim projektima.
Ljubav
Iako ste potpuno uspavani kada je ljubav u pitanju, tokom ovog meseca imate mogućnosti da to promenite. Vaš emotivni život će se napokon ubrzati od polovine maja pa ćete imati dobre situacije sa nepoznatim osobama. Venera u Blizancima donosi puno obožavatelja u vaš život ali bez tenedencije ulaska u vezu. To će se promeniti krajem maja kada imate mogućnost da iz prijateljstva uđete u emotivnu priču.
Zdravlje
Odlično se osećate, ali povedite računa o jakoj i začinjenoj hrani jer vam smeta.

RIBE

Posao
Početak maja donosi vam bolju i lakšu komunikaciju na poslu. Pa to možete iskoristiti da se dogovorate o sledećim zadacima za koje ste potpuno spremni. Pojačana komunikacija koju vam donosi Merkur u Blizancima ima ulogu filtera, pa čak možete i da birate poslove. Dobra saradnja sa poslovnim saradnicima podstaći će i vaše veštine. pa će i priliv finasija biti malo uvećan.
Ljubav
Iako do sada niste stabilizovali ljubavni odnos. imate velike šanse da to sada uradite. Jupiter će na kratko ući u Ribe, odakle će poboljšati vaš emotivni život. Tako da se možete nadati ne samo jednoj ljubavnoj priči. već se nemojte iznenaditi kada se to bude uvećalo na kvadrat. Spremni ste da uspostavite puno poverenje u ljubavi i da uživate u pažnjii nežnosti.
Zdravlje
Iscrpljeni ste i potreban vam je odmor.

Piše astrolog Vesna Trajković

Horoskope našeg astrologa pratite i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar