SVAKA ČAST

Saška Janković danas slavi rođendan: Njena želja je HUMANA i zaslužuje APLAUZ (FOTO)

Na ovaj dan misli o drugima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Marija Popović

Pevačica Saška Janković danas slavi svoj 33. rođendan.

Tim povodom ona se oglasila na svom profilu na Instagramu i otkrila koje su joj želje na današnji dan.

Foto: Instagram/Printscreen/sashkajanx/Marija Popović

Naime, kako je Saška veoma humana, njen najveći poklon biće pomoć drugima.

-Hvala svima na divnim čestitkama koje stižu još od sinoć. Danas rado primam poklone, a svako od vas mi može pokloniti bar po SMS koji preusmeravamo dalje. I to tako što možete odabrati bilo koji broj sa sajta fondacije budihuman.rs i poslati SMS na broj 3030. Možete ukucati i broj 1 na 3030 i time donirati novac kome god da je u ovom trenutku potreban. Što više poklona to bolje. Hvala – napisala je Saška.

Foto: Dejan Radić

Pevačica je istakla i šta je to za nju blagoslov i na čemu je zahvalna.

-Život nas je ovih dana, cele prethodne a i ove godine šokirao mnogo više nego inače i ako nismo sada utvrdili gradivo da je najbitnije da smo zdravi, srećni i voljeni, vreme je da osvestimo to, te na tome i budemo zahvalni. Želim nam svima to! Da razumemo, praštamo, rastemo, pomažemo – napisala je Jankovićeva.

-Blagoslov mi je što sam zdrava, imam gde da spavam, šta da jedem, pijem, voljena sam. Imam svog najdivnijeg brata, familiju, prijatelje koji mi jesu kao familija, poznanike, saradnike, moje dve mušmule njuške Lunija i Dušanku! Hvala svima i svemu, uvek, bilo ovako ili onako, uvek je sve tu da ipak nešto osvestim i naučim, budem jača, bolja, lepša – zaključila je ona emotivno.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar