Učenici gledali BRUKU na onlajn nastavi: Nastavnik ZADOVOLJAVAO suprugu, pa dao bedno izvinjenje (VIDEO)

Gradsko veće reagovalo, a nastavnik je uputio izvinjenje za svoj postupak

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscree/Twitter

Nastavnik iz Kolumbije tvrdi da nije imao predstave da kamera radi kada je svoje lice zabio u grudi svoje supruge tokom držanja onlajn nastave.

Ruben Dario Para Zuleta poljubio je svoju suprugu u prsa za vreme držanja onlajn nastava školarcima. Incident je snimila jedna učenica, a zatim je snimak podelila na društvenim mrežama.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Škola smatra da se nastavnik ponašao neprimereno pred svojim učenicima, a gradski sekretarijat za obrazovanje pokrenuo je istragu o incidentu.

Upozoravamo da je video snimak eksplicitnog sadržaja, a možete ga pogledati OVDE.

Nastavnik je uputio izvinjenje za svoj postupak. Tvrdi da je napravio “ozbiljnu grešku” jer nije shvatio da je njegova kamera u to vreme bila uključena. Pojasnio se da nije imao nameru to da uradi dok učenici gledaju.

Sve su češći incidenti pred kamerama. Podsetimo, prošle godine, argentinski političar morao je da podnese ostavku u parlamentu nakon što je uhvaćen kako ljubi grudi svoje pomoćnice tokom onlajn zasedanja.

Takođe, prošle godine, jedan službenik sa Filipina je imao odnose u vreme zum sastanka, a sličan incident dogodio se usred onlajn sastanka gradskog veća u Rio de Ženeiru.



Izvor: Objektiv.rs, Srbija Danas

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar