Dok sam vodio ljubav s devojkom, pridružila nam se njena prijateljica, a sada je akcija postala još LUĐA!

Grupni seks se polako pretvara u veliki problem

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, ilustracija

Iako bi mu mnogi muškarci pozavideli jer redovno ima “trojku” sa svojom devojkom i njenom drugaricom, jedan Britanac se zbog toga našao u velikom problemu.

“Ja imam 36, moja devojka 31, a njena prijateljica 29 godina. Kada je otkrila da je suprug vara, ta devojka je bukvalno ostala na ulici, i mi smo joj ponudili da ostane kod nas dok se ne snađe, budući da je iz Italije i da nema familiju u Engleskoj”, počinje on svoju priču.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Na početku, nisam bio oduševljen ovom idejom jer sam bio ubeđen da će to negativno uticati na naš seksualni život, ali sam pristao da ona neko vreme bude kod nas dok trajno ne reši problem smeštaja”, navodi on i nastavja:

“Kako su nedelje prolazile, ona je otvoreno flertovala i sa mojom devojkom i sa mnom. Redovno je ostavljala otvorena vrata svoje sobe dok se presvlačila, a najviše voli da se šetka po kući u oskudnom vešu”.

Foto: Shutterstock, ilustracija

“Jedne subote, ona je radila duplu smenu, i devojka i ja smo to iskoristili da bi se malo nasamo “poigrali”. Bili smo goli i usred akcije, kada se neplanirano pojavila njena drugarica i odmah počela da skida odeću. Devojka se okrenula prema meni i pitala me: Hoćemo li da probamo? I ja sam pristao”, objašnjava muškarac.

Foto: Dash / Alamy / Profimedia

“Gledati kako moja devojka ima seks sa prijateljicom, a potom voditi ljubav sa njih dve bilo je neverovatno iskustvo, a seks je bio fantastičan. Mada smo se ludo zabavili, zarekli smo se da to više nećemo ponoviti”, iskren je Englez.

Foto: Shutterstock

“Ali, nismo mogli da odolimo iskušenju, i još nekoliko puta smo ponovili “trojku”, a i moja devojka i ja smo imali odvojen seks s njenom drugaricom. Međutim, sada se brinem da će se jedno od nas dvoje zaljubiti u nju”, priznaje on.

Foto: Oleksiy Maksymenko Photography / Alamy / Alamy / Profimedia

“Situacija se dodatno zakomplikovala kada je moja devojka predložila da nas troje i bukvalno delimo isti krevet, kao i da se njena drugarica za stalno preseli kod nas. Nisam siguran šta da radim i pitam se ko tu koga iskorišćava, mi nju, ili ona nas”, zaključio je Britanac.



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar