Devojke, ovih 9 suptilnih znakova pokazuju da mu se NE DOPADATE

Govor tela je i te kako bitan

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Rafal Strzechowski / Free / Profimedia

Ponekad nismo sigurni da li se nekome zaista sviđamo, pa je potrebno da obratimo pažnju na male znakove koji  zapravo mogu da otkriju mnogo.

Većinu stvari možemo da vidimo iz načina na koji neko razgovara sa nama, ali i na osnovu postupaka koje preduzima.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Neki znakovi mogu da otkriju stvarna osećanja ljudi sa kojima smo u kontaktu.

Ako vaš muškarac ili osoba koja vam se sviđa radi nešto od ovih stvari, najverovatnije mu se vi zapravo ne dopadate.

Dodiruje vrat

To znači da je nesiguran u ono što govori ili ono što misli o vama. Naravno, ovaj gest takođe može ukazivati na flert, ali obratite pažnju ako to nije tako. Takođe, ako podiže ramena prema gore, pri tom skrivajući vrat, to znači da se u nečemu ne slaže sa vama.

Vadym Drobot/Alamy/Alamy/Profimedia

Stiska usne

Ako vidite da osoba koja vam se sviđa stiska usne, to znači da nešto nije u redu. Ako to čine kad ste vi pored nje, onda se jednostavno ne oseća lepo u vašem prisustvu. Ipak, to takođe može značiti da joj se ne sviđa tema o kojoj razgovarate ili pitanja koja postavljate.

Drži distancu

Ako napravi korak unazad dok priča sa vama, to znači da želi da napravi fizičku ili emotivnu distancu od vas. U ovom slučaju, to verovatno znači da se oseća nelagodno pored vas. Ovde nije reč o intimnom prostoru koji svaka osoba treba da ima, već kada osećamo da se neko namerno izmiče.

– /Wavebreak/Profimedia

Lažno se osmehuje

Pravi osmeh uključuje gomilu mišića lica. Obratite pažnju na njegove usne i bore oko očiju. Kada se neko zaista smeje vašoj šali, vi možete da vidite crte oko njegovih očiju. Ako to nije lsučaj, onda je njegov osmeh prisiljen.

Ne gleda vas u oči

Nedostatak kontakta očima je prvi loš znak kada razgovarate sa nekim. To može da znači da tu osobu ne zanima o čemu vi pričate, da je ne privlačite ili jednostavno da vaša veza nije tako iskrena kao što ste vi mislili. Izbegavanje kontakta očima može biti znak da ta osoba nešto krije od vas.

Wavebreak Media LTD/Wavebreak/Profimedia

Daje vam kratke odgovore

Ako je svaki put kad postavite neko pitanje ili započnete neku temu njegov odgovor minimalan, onda ga ne zanimate dovoljno. Svakako da ne možete da naterate nekoga da razgovara sa vama ako to ne želi. Vrlo kratki odgovori ukazuju na to da on razgovara sa vama samo iz učtivosti.

Menja ton glasa

Ton glasa određuje ton veze, ili bar tako kažu. Verovatno ste primetili da kada neko sa vama razgovara hladnim tonom, da na neki način želi da se distancira od vas – i obrnuto.

– /Wavebreak/Profimedia

Izvor: Objektiv.rs, Brightside.me

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar