Roditelji na nadzornoj kameri posle 11 godina ugledali NESTALOG SINA, a onda se dogodio preokret

Majka je vrisnula od sreće, dok je otac sumnjičavo gledao u snimak

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Santa Clara County Sheriff's Office printscreen

Džekson Miler iz Sakramenta u Kaliforniji nestao je 17. maja 2010. godine. Skoro 11 godina kasnije, postoji solidna šansa da je on pronađen. Ili se bar tako mislilo prošle nedelje.

Džekson je nestao kod čuvenog Golden Gejt mosta u San Francisku kada je policija pronašla njegov motor marke Honda. Kako je ovaj most bio i ostao jedna od lokacija na kojoj su mnogi ljudi sebi oduzeli živote, porodica je mislila da se i on tu ubio.

Nestao Nenad (15) iz Lazarevca: Otišao da isprati devojku do stanice i više se nije vratio (FOTO)

Povrh svega, poslednjih meseci pre nestanka lečio se od anksioznosti i depresije i konstantno je govorio kako ga život više ne interesuje.

Jedanaest godina kasnije, 26. marta u tržnom centru u Vudlendu, jedno lice primećeno je kako izlazi i ide ka parkingu. Prema opisu roditelja, ono je podsećalo na Džeksona!

Njega je “prepoznala” žena koja je stajala ispred na puš-pauzi, a bila je upoznata sa slučajem, jer je Džeksonov lik i danas, posle 11 godina na tabli za nestala lica.

Ona je rekla da joj je potencijalni Džekson Miler prišao i tražio cigaretu.

Džekson Miler ovako je izgledao 2010. godine kada je nestao, Foto: NCMEC printscreen/Oxygen.com

“Odbila sam ga, a onda se okrenuo i zvao je Uber. Kada je dobio vezu, predstavio se kao Džekson. Ukopala sam se u mestu i zvala policiju”, rekla je žena koja je zaposlena u tržnom centru.

Kada je još jedan čovek iz obezbeđenja izašao napolje i pitao je da li je videla osobu koja je prošla, misleći na Džeksona, postala je sigurna da je to on.

Roditelji su odmah pozvani na moguću identifikaciju. Majka je vrisnula od sreće, otac je sumnjičavo gledao u muškarca.

“To je on! Voleo je tako da se oblači. Tako je odlučno, pomalo besno uvek hodao. Taj pogled, to je moj sin”, vikala je žena dok je njen suprug bio dosta skeptičniji.

Posle nekoliko dana intenzivne potrage za ovim čovekom u okruženju od 10 kilometara od tržnog centra, niko ni približno takvog izgleda i stila oblačenja nije primećen. Dodatna otežavajuća okolnosti bila je što danas svi nose maske. Milerovi su se vratili na početak. Kao da ga nisu ni videli.

Roditeljima je svih ovih godina ulivalo nadu pre svega to što nikad telo nije pronađeno, iako su ronioci danima tragali za njim.

Sumnja se da je OTET: Nestao Božidar (33) iz Kragujevca, brat prijavio da su mu slali PORUKE za otkup

“Svih ovih godina slučaj nije zaključen. Uvek je ostajala mogućnost da se negde pritajio. Otišao i promenio recimo identitet, započeo novi život”, rekao je prilikom ove identifikacije jedan od policajaca iz stanice u Sakramentu.

Majka i otac Džeksona Milera kažu da već 11 godina žive poput duhova, u nadi da će ih dolazak sina na vrata “oživeti”.

“Često pomislimo da bi bilo lakše da znamo da nije živ. Iz godine u godinu naša nada polako se gasila, ali nikad nije ugašena do kraja. Svakog dana se pitam kako je moguće da mi se nije obratio za pomoć ako se osećao loše. Zašto je samo otišao bez pozdrava. Ja sam sada ubeđena da je ovaj čovek sa snimka moj sin, ne zato što verujem da to mora da se desi, da ga pronađu, već zato što moj majčinski instinkt tako kaže”, ističe Đina Funaro-Miler, majka Džeksona Milera.

U policiji su sada po prvi put optimisti u ovom slučaju.

“Do sada nismo imali slučaj da dve nepoznate osobe isto primete, a jedna još i čuje sumnjivo lice kako se predstavlja kao Džekson. Ne smem da se usudim da kažem da smo na dobrom tragu, ali sve je sada moguće”, kažu iz policije Sakramenta.

Ukrala na sahrani PRSTEN od preminule bake: Pet godina kasnije, sudbina ju je brutalno kaznila (VIDEO)

 



Izvor: Objektiv.rs, Oxygen

Komentari (2)

  1. Policija na dobrom tragu, a ne mogu da ga nadju! Pa, dovoljan je taj poziv prema Uberu da se sazna broj i putem satelita identifikuje lokacija. Jedino ako ga je bacio posle poziva, ali i tada ako ga pronadju mogu preko otisaka ili DNK da potvrde ili da demantuju da li je on u pitanju.

    Odgovori

Ostavite komentar