“Krenuli smo u AKCIJU, uhvatila sam ga dole – u džepu je imao PAPRIKU”: Šok ispovest Ane (31) iz Niša

Ova lepa Nišlijka je tokom jedne letnje večeri odlučila da zajedno sa drugaricama ode na jedan gradski splav, a tamo se dogodio nešto što je potom svima prepričavala

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: sakkmesterke / Alamy / Alamy / Profimedia

Ana (31) iz Niša je 2019. doživela potpuno bizarnu situaciju sa dečkom kojeg je tek upoznala, a sada je za Objektiv.rs do detalja podelila svoju ispovest.

Naime, ova lepa Nišlijka je tokom jedne letnje večeri odlučila da zajedno sa drugaricama ode na jedan gradski splav, a tamo se dogodio nešto što je potom svima prepričavala.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Moje drugarice Maja i Jovana su me pozvale da izađemo, bio je petak veče, što da ne. Znale su da sam smorena zbog raskida tadašnje veze pa su me naterale da se sredim i podignem samoj sebi samopouzadnje, i ja sam ih poslušala – priča Ana i detaljno opisuje tok te večeri:

– Njih dve su došle kod mene, zajedno smo se spremile i otišle na splav. Pile smo koktele, merkale frajere, kada se moj pogled sudario sa pogledom zgodnog frajera. Ubrzo mi je prišao, i zajedno sa dva drugara zauzeo mesto pored mojih drugarica i mene. Počeli smo intenzivno da pijemo, klub se punio, atmosfera je bila strava a meni je ta pažnja ekstremno prijala. Jedan šot, po drugi i bam – poljubac i njegova ruka na mojoj zadnjici. Kako je veče odmicalo, a drugarice našle društvo u njegovim drugarima i svako svoju zanimaciju, nas dvoje smo se diskretno dogovorili da odemo do WC-a – priča ona i objašnjava šta se dogodilo u toaletu splava:

Ana (27) otkrila kako je završila na PLAVOM MOSTU: “Prišao mi je u crnom audiju i postavio jedno pitanje” 

– Ušli smo u kabinu i zatvorili vrata sa sobom i u tom trenu me je pribio za zid i počeo strasno da me ljubi. Odmah sam znala šta će da se desi, želela sam to jako. Okrenula sam se ka njemu i počela da ga opipivam, kako bih videla sa čime imam posla. Taman kad sam stigla do šlica koji sam želela da otkopčam primetila sam nešto neobično tu, pored. Pomislila sam da možda drži ključeve ili nešto u džepu i zavukla ruku da ih izvadim, kako ne bi ispali. Međutim, ljudi moji, ja i dan danas ne mogu da verujem. U džepu je držao sušenu papriku! – govori ona i objašnjava šta se desilo nakon što je izvukla vez paprike iz njegovog džepa:

– Bukvalno sam ga pogledala i zanemela, a on je rekao kako ima objašnjenje. Stvarno nisam imala strpljenja da slušam razloge poremećenog lika. Navukla sam haljinu na sebe, izašla iz WC-a i rekla drugaricama da je bolje da se pokupimo sa splava, što smo i uradile – završava Ana svoju ispovest.Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar