Đorđević propustio da se plasira u finale Evrokupa: Jednu stvar je zamerio Teodosiću i ekipi

"Šteta", ističe bivši selektor Srbije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia

Košarkaši Virtusa nisu uspeli da iskoriste meč loptu i plasiraju se u finale Evrokupa, pošto je u drugoj utakmici polufinala Uniks bio bolji – 85:81.

Aleksandar Đorđević je analizirao razloge poraza, a izgubljene lopte je apostrofirao kao glavni problem njegove ekipe na večerašnjem meču.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

„Našli smo način da igramo protiv ekstremno agresivnog tima u drugom poluvremenu. Oni su zaista bili veoma agresivni. Šutnuli su 10 slobodnih bacanja više, a mislim da je to zbog načina na koji igraju kod kuće. Nije mi se svidelo što smo imali mnogo izgubljenih lopti u prvom poluvremenu. Bili smo pripremljeni, ali nismo izvršavali svoje zadatke. Imali smo devet izgubljenih lopti i to je Uniksu dalo samopouzdanje. Oni imaju mnogo iskusnih igrača koji su dobri sa loptom“, rekao je Đorđević i dodao:

„Oni jesu kontrolisali utakmicu, ali smo na kraju mi bili ti koji su imali priliku da je dobiju. Šteta. Videćemo u sredu kako će stvari izgledati, mi moramo da nastavimo da se borimo. Divno je igrati pred publikom, a nama je ovo bio prvi put u tekućoj sezoni. Bio bih jako srećan da mi imamo svoje navijače, ali nažalost to nije slučaj“.

Majstorica koja će odlučiti drugog finalistu Evrokupa je na programu u sredu 14. aprila.

Virtus propustio šansu za finale: Teodosiću malo falilo za dabl-dabl, Belineli dominirao na parketu!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar