BESAN

Baka Prase ZGROŽEN Niksinim izjavama o ženama: Ovo je NENORMALNO, zbog njega muškarci ispadaju bolesnici

Osvrnuo se i na priče da je i on imao aferu sa maloletnicom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen

Jutjuber Nikola Jovanović poznatiji kao Nixa Zizu nedavno je sve šokirao izjavama o zlostavljanju žena tvrdeći da su devojke “same krive ako ih neko siluje, jer su same ušle muškarcu u kola ili stan”.

Ko je srpski jutjuber koji krivi žene za SILOVANJE: Lažirao SAOBRAĆAJKU da bi operisao i PRODUŽIO noge?

Voditeljke su nakon njegovih skandaloznih izjava napustile emisiju, a mnoge javne ličnosti ostale su šokirane time što je izgovorio.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Jedan od njih je i jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, koji je snimio video u kom je komentarisao Nikoline izjave.

“Strašne stvari se dešavaju, pogotovo sada kada čitamo o silovanim ženama i on ovako da priča”, rekao je Baka Prase, a onda šokirano rekao da je izjava “da je jači od žene i da može da je polomi” bolesna.

Prokomentarisao je i tvrdnju da “kad devojka uđe u kola, zna se šta je sledeće”.

“Ušla je u kola jer hoće da se provede, jer joj se sviđaš, hoće da bleji i ti je siluješ i šta, kao je*iga, ušla si, nisam te naterao!? Ja ne mogu da verujem da on priča ovo. Žene se ne gledaju kao objekat, ovo je divljačko, primitivno razmišljanje. Svi znate da sam imao svađe sa njim i nedavno sam ga zvao da snimimo klip zajedno, da se mirimo, ali sada, posle ovoga, ne bih s njim snimio klip ni kako idemo do prodavnice!”, rekao je Baka.

Poznati Srbin ZGADIO izjavom o ženama: Same su KRIVE ako su silovane! Voditeljke napustile studio (VIDEO)

Ilić je dao svoj komentar i na Jovanovićeve tvrdnje da devojka “ne bi trebalo da ide kod muškarca u stan jer se zna šta tamo mora da bude”.

“Ja se ne slažem s njim ni dva posto, ali meni se desilo da se dopisujem s devojkom, ona je eksplicitno rekla da želi šta želi, ja sam došao po nju, došli smo kod mene, ona se predomislila. I? Ja nemam pravo da je primoravam! Mogu da se iznerviram, ali i pitam ‘Hoćeš da te vozim kući ili da ti pozovem taksi’ i? Ovo je primitivno razmišljanje”.

Otišla korak dalje! Kija zbog sramnih izjava jutjubera o SILOVANJU žena apelovala: Prijaviti ovo POLICIJI

Baka Prase se dotakao i nedavnih priča o tome da je bio u s**sualnoj vezi sa maloletnicom.

“Gledam iz svoje perspektive – živim u strahu da će nekad neka devojka da kaže ‘On me je silovao’. Ja sam javna ličnost, javlja mi se više devojaka, ali nemam pravo nikoga da primoravam, to je bolesno, ali imam strah da će da kaže da sam silovao, a ne bih to nikada uradio. Kako da dokažem da nisam? To može da ti upropasti život. Kao onda za maloletnice – krenula je priča da sam silovao devojčicu od 14 godina. Silovao, brate. To me je pogodilo i duševno i psihički. To je ozbiljna optužba. Zbog ovakvih budala kao što je Nixa devojke su uvek u pravu. Ovo je nenormalno što priča, zbog njega muškarci ispadaju bolesnici. On je flipnuo, mene je sramota. Ne mogu da se složim s njim, osim da devojke paze s kim se viđaju”, istakao je Baka Prase.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar