Ko je srpski jutjuber koji krivi žene za SILOVANJE: Lažirao SAOBRAĆAJKU da bi operisao i PRODUŽIO noge?

Nikola Jovanović, zvani Nixa Zizu zgrozio je domaću javnost

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ Instagram/ NixaZizu

Poznati srpski jutjuber Nikola Jovanović, alijas Nixa Zizu, zgrozio je domaću javnost rekavši u jednoj televizijskoj emisiji da su žene koje su silovane same krive za to kao i da su te muškarce izazvale na ovaj gnusan čin.

Voditeljke su bile zgrožene Nikolinim izjavama pa su čak i napustile studio, a više o ovoj temi saznajte iz sledećeg teksta.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Poznati Srbin ZGADIO izjavom o ženama: Same su KRIVE ako su silovane! Voditeljke napustile studio (VIDEO)

O jutjuberu gradom kruže razne glasine pa čak i ona da je lažirao tešku saobraćajnu nesreću koju je navodno imao 2016. godine. Izvesni izvori otkrili su svojevremeno da je Nikola zapravo imao operaciju kako bi produžio noge tačnije dobio par centimetara u visini, a alibi mu je bila navodna saobraćajka.

Nixa Zizu je tada tvrdio da je doživeo saobraćajnu nesreću od koje se teško oporavlja. Nakon što je pričao da prolazi kroz turbulentan period poruke podrške fanova su se nizale, a onda su se pojavili navodi da je cela ta priča izmišljotina kako bi jutjuber prikrio pravi razlog odlaska u bolnicu.

Foto: Printscreen/ Instagram/ NixaZizu

Verzija priče koja kruži internetom je da je Nixa zapravo išao na tretman povećanja visine na jednu kliniku u Jermeniji, te da je zato dugo bio na oporavku. Procurele su i fotografije od pre i posle, a nakon svega je i jutjuber rešio da se oglasi.

Šokirao je mnoge kada je potvrdio da je imao dve operacije nogu, međutim, navode da je lažirao saobraćajnu nesreću iz 2016. godine, nije komentarisao.

– Ukratko uradio sam dve lude operacije i lomio noge, tj 6 kostiju na nogama uz pomoć doktora – između ostalog je on poručio i izazvao brojne polemike.

Podsećamo, ovog skandaloznog muškarca prati više 200.000 ljudi na Instagramu, a na Jutjubu više od 600.000.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar