Stanojević se predao posle “derbija”: Potpuno je besmisleno pravilo o “bonusima”, Zvezda je prvak!

"Desio se prekid, postigli su gol, nemam više šta da dodam osim toga da je situacija takva da su sada oni prvaci i čestitam im na tome", rekao je Stanojević

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Starsport

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević je bio vidno nezadovoljan nakon što se završio 164. “večiti derbi”, pošto je njegov tim ostao bez realnih šansi da osvoji šampionsku titulu.

Stanojević smatra da je to prevelika razlika osam kola pre kraja i da njegova ekipa nema šansi da stigne rivala.

“Čestitam Zvezdi na pobedi i na osvojenoj tituli, što je realnost u ovom trenutku. Mi smo bili dobri u većem delu susreta, pogotovo u prvom poluvremenu, ali mi je žao što u našim dobrim situacijama nismo postigli gol. Bolje su ušli u drugo poluvreme. Desio se prekid, postigli su gol, nemam više šta da dodam osim toga da je situacija takva da su sada oni prvaci i čestitam im na tome”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Upitan je Stanojević o partiji mladog Nemanje Jovića koji sve češće dobija priliku kao starter, a prokomentarisao je i obavezno pravilo o bonus igračima.

“Da li je bio odličan ili ne? Mi smo tim. Ne mogu da budem nezadovoljan momcima, pogotovo prvi deo, ali videćemo šta nam treba za malo više od ovoga”, rekao je Stanojević, pa je potom prokomentarisao pravilo o bonus igračima:

“Smatram da je besmisleno, naravno. Ako si kvalitetan – igraćeš. Nemam problem da stavljam bonus igrače, ali moraju to da zasluže. Za sada je Sveta Marković taj koji za nas igra standardno, sada je tu i Jović, nedavno je bio Fića Stefanović”.

Stanojević kaže da je utakmica bila egal, te da njegovoj ekipi malo nedostaje da vrati titulu državnog prvaka u svoje vitrine.

“Hajde da vidimo… Mi imamo dosta utakmica do kraja. Da li smo karakterni, da li smo pravi… Došao sam u Partizan ne da budem drugi, nego prvi, da budem konkurentan za titulu. Hajde da probamo, vidimo. Zvezda je dominantna prethodnih godina. Mislim da smo pokazali da možemo. Mislim da je bila egal utakmica, iako su oni igrali dobro Evropu, dobar tu tim. Bila je to egal utakmica, što je pokazatelj da smo tu negde. Ima u našoj ligi takođe dosta dobrih ekipa”, zaključio je trener Partizana.

OBJEKTIV ANALIZA: Što ne može niko, može Mirko! Zvezda “skinula mrak”, Deki, opameti se, ne ide bez špica



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar