“Šta moja mama radi u KUPATILU?”: Vodila sam ljubav 365 dana zaredom, a ovo su REZULTATI

Prvi put mi je bitnije da seks bude dobar, nego da mi stomak bude ravan

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia/Jacob Lund / Alamy / Alamy / Profimedia

Britani Gibons, iz Velike Britanije, je spisateljica i majka troje dece.

Ona je odlučila da, kako kaže, isključivo zbog sebe napravi eksperiment.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

On se sastojao u tome da je 365 dana u godini, svakog dana zaredom, imala seks.

A sada je odlučila da ispriča kako se danas oseća zbog toga.

Nakon što se jednog dana pogladala u ogledalo, u njoj se nešto prelomilo. Odlučila je da upražnjava seks svaki dan – 365 dana – pa šta bude. To svoje iskustvo je opisala je na jednom portalu.

“Šta moja mama radi u kupatilu?”

“Ubrzo nakon trećeg porođaja, izlazila sam iz kade i pogledala se u ogledalo. Pomislila sam: “Šta moja mama radi u kupatilu?” Od tog trenutka nisam želela da budem gola. Gasila sam svetlo tokom seksa, odećom sam prekrivala stomak i grudi, i čekala da suprug izađe iz sobe da bih se presvukla”, započela je svoju ispovest Britani.

Foto: sakkmesterke / Alamy / Alamy / Profimedia

“Godine su prolazile, a to što ne želim da pokazujem golo telo je počelo da me zabrinjava. Zapitala sam se da li se moj suprug seća kako izgledam gola. Tada mi je palo na pamet da se imamo seks svako veče, i tako 365 dana. Na tu ideju sam došla nakon razgovora sa prijateljicom koja je to isto radila, baš svake noći”, napisala je ova žena.

“U početku mi je ideja o seksu svake noći zvučala odbojno, ali i pomalo intrigantno, jer bi me to nateralo da gledam svoje golo telo svakog dana. Mislila sam da će se prekrivač u nekom trenutku pomeriti, a svetla će ostati upaljena. A samo sam želela da se izvalim na krevet, grickam nešto i gledam televiziju. Prolazili su meseci i ja sam tome počela da se radujem. Imali smo seks i kada sam imala menstruaciju. Seks je postao više od seksa, probudili su se neka osećanja”, objašnjava spisateljica.

Foto: – / Marka / Profimedia

“Više smo se dodirivali i svako jutro smo se strastveno ljubili”

“Postali smo romantičniji, više smo se dodirivali i svako jutro smo se strastveno ljubili pre odlaska na posao. Veza nam je postala čvršća i bolja. Ponovo sam uživala u seksu, uživala sam u svom telu i konačno sam prestala da prikrivam svoje fizičke nedostatke. Prihvatila sam da izgledam tako kako izgledam. Prvi put mi je bilo važnije da seks bude dobar nego da mi stomak izgleda ravnije. Nakon godinu dana prestala sam da nosim odeću kad ne treba i opušteno sam odlazila u kupatilo gola.”

Foto: Mediablitzimages / Alamy / Profimedia

“Veza sa mojim suprugom i mojim telom se neverovatno promenila. Sada, nakon tri godine, i dalje imamo seks baš svako veče. Iz svega ovoga smo oboje naučili koliko je seks važan da bismo bili srećni u braku. Naučila sam da budem bolja supruga, bolja majka i sigurnija sam u sebe. Osećam se dobro u svojoj koži. I za kraj – nikada se nije radilo o tome da me neko želi, nego o tome da li ja želim samu sebe. I trebalo mi je samo godinu dana seksa kako bih to shvatila”, zaključuje svoju priču Britani Gibons.



Izvor: Objektiv.rs, net.hr

Komentari (1)

Ostavite komentar