Nađa (37) nije vodila ljubav 3 meseca, a onda je naletela na super OBDARENOG, i sebi obećala jednu stvar

Ona je ponovo privukla veliku pažnju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/nadiybokody

Australijska seks kolumnistkinja Nađa Bokodi (37) još jednom je dokazala da nema dlake na jeziku kada se radi o vođenju ljubavi.

Nađa koja je poznata po svojim burnim seksualnim avanturama, ovoga puta je odlučila da proba dve sasvim različite stvari.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Bokodi je odlučila da napravi pauzu u seksu od tri meseca, i opisala je koliko to može negativno da utiče na dame.

“Svi znaju za fenomen “plavih testisa” kod muškaraca koji su posledica nedostatka seksa, a ja sam se sada iz prve ruke uverila da kod žena postoje “plavi zidovi”. Medicina to definiše kao sužavanje krvnih sudova u zidovima vagine”, objašnjava Nađa.

“Kada se uzbudimo krv se upumpava u tkivo oko naših genitalija, i zbog toga one otiču. Ako ne smanjite pritisak, i smanjite otok, stvari mogu da postanu neprijatne. Budući da je ova pojava manje poznata, taj osećaj težine koji prati produžene periode seksualne neaktivnosti, mnogi mešaju sa menstrualnim grčevima, što je velika greška”, navodi Bokodi i nastavlja:

“Međutim, bolne genitalije nisu jedina posledica seksualne suše, jer svaka pauza utiče i na naše mentalno zdravlje, libido i imunitet. Takođe, kada posle pauze nastavite sa seksom, to može dovesti do suvoće vagine i bolnog odnosa”.

Potom je nađa opisala kako je izgledao njen susret sa ogromnim penisom.

“Znate kako kažu, veće nije uvek i bolje. Upoznala sam privlačnog momka i kada se on skinuo, bukvalno sam zinula od čuda kada sam videla koliko je obdaren. Odmah sam pomislila da sam bila previše ambiciozna. Nije ni čudo što mi je majka uvek govorila da želim mnogo više od onoga što fizički mogu da podnesem”, kaže Nađa.

“Iz prve ruke sam se uverila da momci sa velikim polnim organom retko kada ispune sve ono što se priča o njima. Da se razumemo, šta god da uradite, to neće pomoći da konzerva prođe kroz ključaonicu”, opisuje Bokodi.

Foto/Instagram/nadiabokody

“Kao što vam visoke štikle deluju seksi dok ih ne obujete i ne prođete kroz minsko polje bola, isto važi i za velike penise. Celo to iskustvo je bilo prilično neprijatno, i sa veoma malo mog uživanja. Probala sam sve što mi je palo na pamet, uključujući tu i oralni seks, ali nije pomoglo. Tada sam se zarekla da nikada više neću biti sa momcima koji imaju monstruma u gaćama”, zaključila je Nađa Bokodi.

Foto: Printskrin/YouTube/Nadia Bokody


Izvor: Objektiv.rs, daily star

Komentari (8)

Ostavite komentar