Dok moj muž spava, iskradem se iz kreveta i vodim ljubav sa svekrvom, ali OVO nisam očekivala!

Bizaran ljubavni trougao

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, Ilustracija

Jednu od najbizarnijih priča u poslednje vreme je otkrila Engleskinja koja muža vara sa… njegovom majkom.

“Prošle godine, kada je počeo prvi karantin, preselili smo se kod roditelja mog supuga, kako bismo bili zajedno i kako bi nam oni pomogli oko dece”, započinje žena svoju priču.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Većina žena kuka i žali se na svoje svekrve, ali ja sam se sa mojom uvek dobro slagala. Ona je veoma zabavna, ima sjajan smisao za humor a i sjajno izgleda iako ima 53 godine”, kaže ona i nastavlja:

“Ona je mog muža rodila kao veoma mlada, on ima 35 a ja 40 godina. Svekrva i njen suprug su godinama imali problema u braku, i uoči prošlog Božića, on se iselio iz kuće”.

Foto: Freepik/gpointstudio

“Jedne večeri, dok je moj suprug bio na poslu, a deca u krevetu, predložila mi je da popijemo piće i pogledamo neki film. Primetila sam da se doterala i da izgleda baš seksi. Usred filma se rasplakala i priznala mi da je lezbejka kao i da je to bio razlog zbog kojeg je propao njen brak. Zagrlila sam je da bih je utešila a ona me je poljubila”, objašnjava Britanka.

Foto: Aleksandrs Tihonovs / Alamy / Alamy / Profimedia

“Bilo mi je to veoma čudno ali i prijatno, i uzvratila sam joj poljubac. Uhvatila me je za ruku i odvela do njene spavaće sobe, a ja se nisam bunila. Nikada ranije nisam imala seks sa ženom i bilo je neverovatno i veoma intenzivno. Od tada, vodimo ljubav kad god možemo. Čim moj suprug izađe iz kuće, poljubimo se. Često se iskradem iz kreveta dok on spava da bih imala seks sa njom”, navodi Engleskinja.

Foto: Freepik/ halayalex

“Jedne noći sam zaspala u njenom naručju, i pravo je čudo da moj muž to nije primetio. Međutim, za mene je najveći šok bio kada sam shavtila da se zaljubljujem u nju! Sigurna sam da će muž primetiti šta se dešava između nas dve ili nas uhvatiti u krevetu. Želim da budem sa njom ali ne želim da povredim supruga”, zaključila je žena.

Foto: Freepik/Racool_studio

Savet terapeuta: Jasno vam je da će onog trenutka kada on sazna za vašu aferu to uništiti ne samo vaš brak, već i njegov odnos sa majkom i ostatkom porodice. On će biti van sebe kada sazna da su ga izdale dve osobe koje najviše voli.



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (1)

  1. ne slažem se sa terapeutom jer postoji mogućnost da se muž ne naljuti jer sve ostaje u porodici a onda postoji mogućnost da se i sam pridruži što je san mnogih muškaraca da budu sa dvije žene tj u sendviču ,,,, mmmmmm

    Odgovori

Ostavite komentar