Popović konačno otkrio da li će Marija i Karleuša ostati u Zvezdama Granda: Biće tu KRVI, biće KATAKLIZMA

Saša o sukobu pevačica, nekadašnjih prijateljica

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Poslednjih dana mediji bruje o konfliktu između prijateljica i članica žirija Zvezda Granda, Marije Šerifović i Jelene Karleuše. Mnogi se pitaju da li će njih dve nastaviti da sede u vrućim stolicama ovog žirija, zbog nedavnog sukoba koji je dostigao velike razmere.

Naime, do sukoba između njih došlo je kada je takmičarka Zvezda Granda, Vanja Knežević diksvalifikovana, te su one upale u konflikt, a Jelena je Mariju čak i obrisala sa liste prijatelja na društvenim mrežama. Obe su u isto vreme i bile u Dubaiju, međutim, kako se piše po domaćim medijima, nisu želele ni da se sretnu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Čelnik Granda, Saša Popović, odlučio je da stane na put spekulacijama, pa je stoga otkrio da li će se ove dve popularne pevačice u nastavku takmičenja naći na dosadašnjim pozicijama.

Foto: TV Prva/printscreen

“Mislim da je Marija htela da pomiri Jelenu, produkciju i Vanju, imala je dobru nameru. Jelena mi je rekla da bi za Mariju krv dala, sve. Ali ajde da se ne lažemo, nije ni Marija bila svetac i ona je baš davala oštre komentare. Marija je profesionalac, nemojte da se lažemo. I da trpi najveće udarce, kao i Jelena, one su profesionalci i sedeće tamo. Drugo, ta stolica vredi. Gde su pevači danas? Nema ih nigde, tu su oni samo što sede u sudijskim stolicama”, zaključio je Popović.

Jelena Karleuša izazvala BES cele Srbije: Digla se armija ljudi zbog onoga što radi DECI

Kako se početkom aprila nastavlja snimanje petog kruga “Zvezda Granda” i sam direktor tvrdi da će biti “napeto” u studiju.

“Niko se od žirija nakon svega nije video. Mi 5. aprila dolazimo i sedamo u sudijske stolice. Žrebom su izvučeni parovi, ostalo je 100 kandidata u pet emisija. Znam da će ovde da bude krvi, da će da bude kataklizma, pogotovo što se zaoštrila situacija. Od 100 kandidata skoro polovina ispada, tačnije 40, ostaje 60. E, sad zamislite kada 40 dobrih kandidata mora da ispadne, jedan Marijin, jedan Jelenin, jedan Milijev… Pa onda dolazimo na 36, pa na 24 ekstra kandidata, pa na 14 do 15 finalista. Ne znam kako ćemo privesti kraju sve ovo?!”, objasnio je u “Ekskluzivu”.

Izvor: Objektiv.rs, Prva

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar