SVIREPO UBISTVO

Jednu od najtraženijih devojčica Holivuda otac je UBIO kada je imala 10 godina: DETALJI lede krv u žilama

Ovaj brutalni zločin potresao je filmsku industriju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen/judithevabarsisite

Džudit Barsi rođena je 1978. godine u Los Anđelesu kao dete migranata Jozefa i Marije koji su iza sebe već imali brakove.

Ova devojčica postala je poznata kada je dobila ulogu Kimberli u mini-seriji “Fatalna vizija”, da bi potom bila angažovana u brojnim reklamama.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nakon toga glumila je i u popularnom filmu “Ralje”, a pozajmljivala je glas i u čuvenom filmu “Svi psi idu u raj”. Imala je još angažmana kao glumica, a majka ju je zato od njene pete godine pripremala za slavu koja joj se smešila.

Foto: Youtube/Printscreen/
Suaviterinmodo

Džudit je do svoje desete godine već zarađivala oko 100.000 dolara godišnje, a od njenih honorara roditelji su uspeli da kupe trospratnu kuću u Los Anđelesu.

Iako se čini kao da su živeli život iz snova, istina je potpuno drugačija. Malena Džudit bila je veoma niska za svoje godine, imala je samo 112 centimetara, pa su njeni roditelji odlučili da treba da prima hormonske injekcije kako bi porasla.

Misteriozna SMRT Britani Marfi: Ona i njen muž umrli su na identičan način, porodica veruje da su UBIJENI

Pored toga devojčicin otac je bio alkoholičar koji je svakodnevno pretio da će ubiti ženu i ćerku.

Jozef je tri puta hapšen zbog vožnje u alkoholisanom stanju, a supruga ga je u više navrata prijavljivala policiji zbog pretnji i fizičkog nasilja. Kako policija nije utvrdila da ima vidljivih znakova nasilja, Marija ga nije krivično gonila.

Nakon incidenta sa policijom Marijin suprug je prestao da pije, ali su se njegove pretnje supruzi i ćerki nastavile. Između ostalog, govorio je da će zapaliti kuću, ali i da će im prerezati grkljane.

Triput je bio hapšen zbog vožnje pod dejstvom alkohola, a supruga Marija prijavljivala je policiji i njegove pretnje, ali i fizičko nasilje. Pošto policija nije utvrdila da ima vidljivih znakova nasilja, Marija ga nije krivično gonila.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lou-Lou (vintage history) (@vintage.rarez)

U međuvremenu je nastavio i fizički da ih zlostavlja, a Džudit je jednom prilikom rekla i kako je otac na nju bacao kuhinjsko posuđe zbog čega je imala krvarenje iz nosa. Zbog velikih trauma, devojčica je počela da se goji i da ispoljava uznemirujuće ponašanje poput čupanja sopstvenih trepavica.

Nakon što je doživela slom ispred svoje agentkinje Rut Hansen, majka je odvela dečjem psihologu koji je ustanovio da je dete preživelo ozbiljno fizičko i emocionalno zlostavljanje. O svemu tome obaveštena je i sovijalna služba.

Devedesetih je proglašena za NAJLEPŠU pevačicu, a sada je ZGROZILA svet: Zbog siromaštva navikla na UŽAS

Ipak, istraga je prekinuta kada je Marija socijalnim radnicima rekla kako je u procesu razvoda od Jozefa i da će se sa ćerkom što pre preseliti od njega. Iz straha da će izgubiti porodičnu kuću i imovinu ona je ipak odugovlačila sa iseljenjem, što će se ispostaviti kao ogromna greška.

Naime, u julu 1988. godine Marija, Jozef i Džudit pronađeni su mrtvi. Kako se ispostavilo, Jozef je ubio suprugu i ćerku, a potom je presudio i sebi.

Popularni pevač za pet godina ostao bez bivše žene, ćerke i sina: Svi su SKONČALI na sličan NAČIN

Kako su strani mediji tada preneli, na tela Džudit i Marije Jozef je sipao neku zapaljivu tečnost, verovatno benzin, ubio ih je, a potom podmetnuo požar u kući, dok je njegovo telo pronađeno u garaži

U trenutku nesreće Džudit Barsi imala je samo 10 godina.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar