TRAGEDIJA

Popularni pevač za pet godina ostao bez bivše žene, ćerke i sina: Svi su SKONČALI na sličan NAČIN

Odlazak muzičke dive prva je u nizu njegovih nesreća

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen/ABC News

Pevač Bobi Braun Senior u svom životu doživeo je nekoliko velikih tragedija.

Poslednja u nizu zadesila ga je 18. novembra 2020. godine, kada je njegov dvadesetosmogodišnji sin Bobi Braun Džunior pronađen mrtav u svojoj kući u Enisnu, a detalji autopsije držani su u tajnosti.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Hteli da se okoriste o preminulu pevačicu: Organizovali koncert Vitni Hjuston, pa nastao skandal!

Bobi Braun Senior je, inače, bio u braku sa slavnom pevačicom Vitni Hjuston sa kojom je imao ćerku Bobi Kristinu, a Bobija Džuniora je dobio iz veze sa Kim Vard.

Prema pisanjima britanskog portala The Sun koji je došao u posed dokumenata vezanih za ovaj slučaj, Bobi Džunior je preminuo usled konzumiranja mešavine alkohola, kokaina i fentanila odnosno potentnog sintetičkog narkotičkog analgetika.

Kako se navodi, on se slučajno predozirao, a policija je uzrok smrti objavila pet meseci kasnije.

“Satima pre nego što je nađen bez vidljivih znakova života, on je konzumirao tekilu, šmrkao kokain i perkoset”, stoji u izveštaju policije Los Anđelesa, piše The Sun.

Jedva su pronašli glumicu koja će igrati Vitni Hjuston: Postala je poznata zahvaljujući “Ratovima zvezda”

Kako pomenuti medij dalje navodi, došli su i u posed policijskog izveštaja u kom se navodi da je sin Bobija Seniora i ranije imao problema sa drogom i alkoholom.

Devojka Bobija Brauna Džuniora Ana Rid poslednji put ga je videla živog u 5 časova ujutru, a u 13:45 časova ga je našla pokrivenog belim čaršavom i najpre je mislila da spava. Potom je shvatila da njen dečko ne daje znake života, piše The Sun.

The Sun je došao do policijskog izveštaja u kojem se navodi da je Bobi Džunior imao i ranije problema sa alkoholom i narkoticima.

Foto: Youtube/Printscreen/Assada

Samo nekoliko godina pre nego što je izgubio sina, Bobi Braun Senior ostao je bez ćerke Bobi Kristine koja je preminula 2015. godine u 22. godini života. Ona je pronađena u nesvesnom stanju u kadi, a narednih šest meseci održavana je u životu pomoću aparata.

Njena majka Vitni Hjuston nekoliko godina ranije preminula je pod sličnim okolnostima. Njen život završio se u hotelu “Beverli Hilton” noć uoči dodele “Gremi” nagrada.

Foto/Printscreen/YouTube

Blizak prijatelj Bobija Brauna Džuniora Majki Polo dao je izjavu o svom pokojnom drugu.

“Bobi je bio jedan od mojih najbližih prijatelja, bili smo u istoj kući, stvarali muziku zajedno, ludovali i išli na žurke, kulirali zajedno, pričali. Veliki mi je to šok. On je bio zaista energična osoba, bio je kul, visili smo u istoj grupi prijatelja praveći muziku.”, rekao je on za the Sun.

Prošlo je osam godina od smrti Vitni Hjuston, dive anđeoskog glasa: Pesme će vam sve same objasniti (FOTO+VIDEO)

“Nije bio povređen kada su ga našli ili nešto slično, samo je bio mrtav. Verovatno je mnogo ludovao i pravio žurke. Ali moj brat Bobi je bio dobar čovek, ljudi ne treba da obraćaju pažnju na njegovovog oca i kako se on ponašao, kao i Vitni. “, dodao je Polo za pomenuti medij.



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar