Ljubav prema Donaldu Trampu mu jednim potezom donela bogatstvo, ovoliko para nikad pre nije dobio (FOTO)

Nije želeo da odstupi od svojih uverenja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tanjug/AP Photo/Patrick Semansky

Neimenovani bivši profesor (30) Vol Taunšip srednje škole u Nju Džersiju dobio je čak 325.000 dolara na ime odštete za nešto što su mu napravili tamo prilikom godišnjeg editorijala.

Profesor je na godišnje slikanje došao u majici sa natpisom “Donald Tramp: Učinimo Ameriku ponovo velikom”, što se nije dopalo upravnom odboru.

Oni su zahtevali od studentkinje Suzan Parsons koja je pripremala knjigu sa slikama svih đaka i zaposlenih, da odmah u fotošopu izbriše natpis na majici profesora.

Kada se editorijal pojavio u školi, dojučerašnji profesor upitao je odbor i direktora zašto je osvanuo u fotošopu. Dobivši odgovor da mu slika nije prikladna, odmah je priču objavio na Tviteru i Fejsbuku.

Poziranje profesora pre i posle fotošopa u školi, Foto: Wall Township High School printscreen

U međuvremenu je dao otkaz, dok su studentkinji Suzan Parsons “trampisti” zbog uklanjanja natpisa čak i pretili smrću! Iako ništa nije bilo do nje.

Profesor je potom tužio školu i na sudu je pobedio – dobio je 325.000 dolara na ime odštete. Novac koji, prema sopstvenom priznanju, nikad pre u tolikoj količini nije video.

Sećate se antivakserke koja je namerno kašljala na vozača Ubera? UNIŠTILI su je na sudu (VIDEO)



Izvor: Objektiv.rs, Newyorkpost

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar