Mama te voli, JEDINCU moj: Potresna poruka majke dečaka iz Sente kog su RASTRGLI psi (FOTO)

- Zauvek ću da te grlim- napisala je majka nastradalog dečaka

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook/Printscreen

Majka dečaka D. B. (4) iz Sente, kojeg su u utorak izgrizla dva rotvajlera na smrt, ostavila je jutros status na Fejsbuku potresnu poruku nad kojom je nemoguće ostati ravnoduša.
Status majke, koja je nesrećno dete uspela nekako da otrgne iz čeljusti životinja, ali mu nažalost, nije bilo spasa, prenosimo u celosti.

Cela Srbija u SUZAMA zbog TRAGEDIJE: Mališan kog su izujedali psi juče proslavio rođendan (FOTO)

– Zauvek ću da te grlim, zauvek ću te maziti pred spavanje, zauvek ćemo trčati po dolmi, zauvek ćemo igrati fudbal, zauvek ćemo igrati nasred sobe, zauvek ćemo gledati Boss Baby, zauvek ćemo se smejati i vrištati od sreće, zauvek ćemo se vozati autom, zauvek ćemo jesti tvoju omiljenu picu, zauvek ćemo se držati za ruke pred spavanje, zauvek ću ti kupovati autiće, zauvek ćemo ići u tvoju omiljenu prodavnicu, zauvek ćemo listati tvoje omiljene knjige, zauvek ćemo kuvati… Zauvek ćeš trčati ljudima u zagrljaj, zauvek ćeš ljubiti ljude po tri puta pa i u čelo, zauvek ćeš trčati, zauvek ćeš se igrati omiljenim autićima, zauvek ćeš igrati fudbal… Zauvek!!!

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Foto: Facebook/Printscreen

– Mama te voli, dragulju mamin najveći, zauvek si srce mog srca, duša moje duše, zauvek si snaga zbog koje se borim, zauvek si najlepši mamin, zauvek si najlepši osmeh, zauvek si sve što može biti zauvek. Sine mamin, jedincu moj, zauvek si tu uz mene i mama te oseća i voli zauvek najviše na svetu!!! – napisala je neutešna majka dečaka koji je nastradao u tragediji koju Senta a i Srbija ne pamte.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. Ovi psi su bili u vlasnistvu majke i poginulog decaka. Svakako treba naci bolji nacin da se resi problem sa psima lutalicama, treba promovisati udomljavanje, napraviti azile vecih kapaciteta... Ali, treba i edukovati vlasnike pasa kako se pravilno dresira zivotinja, da ne bi dolazilo do ovakvih ishoda. Nije resenje imati rasnog psa samo da bi se dokazivalo nesto..

    Odgovori
  2. Nigde u Evropskim gradovima ne vidiš po ulicama toliko pasa lutalica kao u Srbiji. Pravo je čudo, da se takve tragedije ne dešavaju češče. Kao eto mi smo ljudi koji vole životinje! Kad bi ih voleli nebi ih puštali da tako tumaraju ulicama i ugrožavaju narod. Volimo životinje a mrzimo ljude!

    Odgovori

Ostavite komentar