Agencija za licenciranje dala oglas: 2 fabrike i 3 stana za ukupno 140.000 dinara

Svi stanovi su u društvenoj svojini, a dva su u prizemlju a jedan na prvom spratu poslovno stambene zgrade

Foto: Unsplash/Max Payload

Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je prodaju Fabrika “Blagotin” iz Belušića kod Rekovca u stečaju, a predmet prodaje su poslovni prostori hemijske i drvne industrije i tri stana u društvenom vlasništvu, sve za 140.000 dinara.

Reč je o nepokretnoj imovini, grupisanoj u pet imovinskih celina a prodaje se metodom neposredne pogodbe. Ovo je četvrta prodaja “Blagotina”. Oglas je otvoren do 8. aprila. Na prodaju je poslovni prostor, dve prostorije hemijske industrije površine 89 kvadratnih metara, i poslovni prostor, četiri prostorije drvne industrije za proizvodnju nameštaja i papira površine 55 kvadratnih metara.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Prostori su u društvenoj svojini, stoji u konkursu. Cena poslovnog prostora hemijske industrije je 40.000 dinara, a drvne, takođe 40.000 dinara.

Uz poslovni prostor prodaju se i tri stana u stambeno poslovnoj zgradi u Belušiću, površine 60 kvadranih metara, 46 kvadartnih metara i 23 kvadratna metra, a cene su po 20.000 dinara. Svi stanovi su u društvenoj svojini, a dva su u prizemlju a jedan na prvom spratu poslovno stambene zgrade.

Procenjena vrednost, poslovnih prostorija i stanova, stoji u oglasu, iznosi 6.680.000 dinara.

Upozorenje iz Amerike: Stiže novi soj korone otporan na vakcine, pad broja obolelih KRIJE OPASNOST

Izvor: Objektiv.rs, Tanjug

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar