Uraganke se na Evroviziji nadaju FINALU, a u LJUBAVI im ne cvetaju ruže: Ni ne razmišljaju o tome

Otkrile detalje o predstojećem takmičenju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Juče je izašla nova pesma grupe Hurricane,  koja nosi naziv  “Loco Loco”, a kojom će u maju u Roterdamu predstavljati Srbiju na izboru za pesmu Evrovizije.

“Hurricane” PREDSTAVILE PESMU sa kojom idu na Evroviziju: Nikad atraktivnije, Sanja Vučić u kadi (VIDEO)

Sanja, Ivana i Ksenija ovim povodom su se oglasile pa otkrile da se nadaju finalu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Izašla je nova pesma, kakvi su vaši utisci i koliko očekujete od ove pesme?

“Tako je, izašla je naša evrovizijska pesma pod nazivom “LOKO LOKO”. Utisci su sjajni ali i očekivani. Zaista smo se trudile da sa našim timom uradimo i ove godine pravu pesmu za Evroviziju. Pesmu je radio Nemanja Antonić uz asistenciju Darka Dimitrova, tako da smo dobitna kombinacija za Roterdam.”

Foto: E-Stock

Da li se ide u Holandiju ili će sve biti preko video-prenosa?

“Za sad, po nekim poslednjim informacijama bi trebalo da se ide, ali obzirom da se sitacija menja iz dana u dan, možda će ipak biti samo video-prenos. Evrovizija je u maju tako da svakako ima još vremena.”

Kakva su očekivanja za Evroviziju, da li mislite da možete do pobede?

“Bile bi presrećne kad bi pobedile, ali bićemo skromne. Želja nam je da prođemo u finale.”

Sanja ti si pisala tekst za pesmu, kakva su tvoja očekivanja?

“Tekst je vrlo pamtljiv i, mogu slobodno da kažem, jednostavan. Brzo ulazi ljudima u uši, brzo se pamti što mi je i bio cilj. Tako da su moja očekivanja ispunjena. Htela bih usput da se zahvalim u ime grupe svima na prepozitivnim komentarima.”

Foto: E-Stock A. Nalbantjan

S obzirom na to da ste slobodne da li ste našle novu ljubav na Karibima? I da li dajte prostora da vam se nova ljubav dogodi?

Ivana:”Na Karibima smo bile i zbog odmora i zbog posla tako da nismo imale mnogo vremena da razmisljamo o tome. Posvećene smo u ovom periodu spremanju nastupa i performansa za Evroviziju, a ljubav kad dođe.”

Sanja: ” Baš kao što je i Ivana rekla, spremamo se za Evroviziju i to nam je sad najbitnije. Ljubav ne možete da birate kad će da vam se desi, tako da kad dođe dobrodošla (smeh).”

Ksenija, ti si srećno zaljubljena, da li spremna da staneš na ludi kamen?

“Jednog dana svakako da, ali mislim da sam još mlada da bi napravila sad takav potez. Posvećena sam karijeri kao i moj dečko, lepo nam i nema potrebe da žurimo. Sve će doći u pravo vreme.”

Ko vam je najveća podrška?

Karleuša zaigrala sa članicama grupe “Hurricane”: VRELIM PLESOM zapalile internet (VIDEO)

“Porodica, prijatelji, naši fanovi koje neizmerno volimo i prezahvalne smo im na svemu, ali naravno i naš tim koji je tu uvek uz nas i za nas.”

Svi smo svedoci da je 2020. godina bila loša, kako vam je počela 2021. godina?

“Odlično. Za sad smo zadovoljne. Zdrave smo i to nam je najbitnije. Volele bi da se ove godine potpuno sredi situacija, da počnemo sa nastupima i da opet uživamo sa našim fanovima.”



Izvor: Objektiv.rs, Republika

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar