ISPOVEST ZA OBJEKTIV

“Ja sam BOMBA, trajaću, a njega neće biti”: Jovana Jeremić otkrila ko je ODBIO da gostuje kod nje (VIDEO)

Smatrao je da ona nije dovoljno ozbiljan novinar

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Sara Apostolović

Jovana Jeremić, voditeljka emisije “Dobro jutro Srbijo”, otkrila je za Objektiv.rs da je Igor Jurić odbio da gostuje u njenoj emisiji i da je to za nju bilo neprijatno iskustvo.

Jovana je želela da sa njim u emisiji razgovara o pedofilima na javnoj sceni, na koje on često u javnosti ukazuje, ali do saradnje nije došlo. Kako kaže Jovana, Igor nije želeo da dođe u njenu emisiju, jer je smatrao da ona nije dovoljno ozbiljan novinar.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Postoje ljudi koji ne žele da dođu u emisiju, jer me se boje. Igor Jurić nje hteo da dođe rekavši da ne želi da završi na društvenim mrežama nakon moje emisije, aludirajući verovatno na moj “staford” lapsus. Ja sam mu rekla: “Gospodine Juriću, vi ste više na društvenim mrežama od bilo koga i bez ‘Vikend jutra’. Iza toga se krije jedna njegova nesigurnost. Ja sam tempirana bomba, ti nikad ne znaš šta ću ja da te pitam – ispričala nam je Jeremićeva, pa dodala:

Jovana Jeremić ne prestaje da ŠOKIRA: Izgubila sam NEVINOST na Vidovdan, zato me frajeri vole! 

– Nije došao, nije video, a bio je neprijatan. Potcenio me je Jurić. Rekao mi je samo to da ne želi da završi posle emisije na društvenim mrežama aludirajući na to da ja nisam ozbiljan novinar. To je meni bio podstrek da budem bolja – priča voditeljka i zaključuje:

NEPREPOZNATLJIVA: Ovako je Jovana Jeremić IZGLEDALA pre nego što je postala popularna (FOTO) 

– On je izgubio, ne ja. Ja ću da trajem, a Jurića neće biti nigde. On je zatvrio vrata mnogim medijima u Srbije zbog takvog ponašanja. Nije u redu da mašeš o pedofilu političaru, a onda se sakriješ i nećeš da dostaviš dokaze. Nije korektno, ne možeš tako. To bi bilo isto kao da sam ja mahala voditeljkama koje su elitne prostitutke i da posle ne otkrijem imena. Ja sam se odmah ogradila i rekla da nikad neću reći ko su one, ali da postoje. Ja sam odmah bila iskrena, a on nije bio iskren prema narodu – podvlači Jeremićeva.

D.P.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (137)

  1. Jadna deca jadni roditelji a vi negativci sa malo pameti verovatno nemate dece pa covek zaplace i kada izgubi psa ljubimca ili bilo koju zivotinju a vi???BLJUJETE BES PO OVAKVOJ TRAGEDIJI KOJA SE DESILA JADNOM DETETU I NJIHOVOJ PORODICI NEKA SE I VAMA DESI PA ONDA CETE SHVATITI STA SE JURICU I NJEGOVOM DETETU DESILO KONTROLISITE VI VASU DECU NA KOLIKO SU KILOMETARA UDALJENA OD KUCE SRAM VAS BILO??

    Odgovori
  2. Ma nula od zene nula od novinarke Juric zna za sta se bori isvaka mu cast a ona otkrila neko njeno drustvo prostitutkii sad se nesto kurci kao one jesu a ona nije Vidi joj se po oblacenju i nastupu na tv. Nego upealanekog politicara pa se udala i sad se kurci ceo svet njen Pasce on ako bog da a onda i ti sa njim pa ces kod drugarica koje neces da ofiras Svaka ptica svome jatu

    Odgovori

Ostavite komentar