DRUGA OSOBA

NEPREPOZNATLJIVA: Ovako je Jovana Jeremić IZGLEDALA pre nego što je postala popularna (FOTO)

Sada je poznata plavuša, a nekada je bila drugačija

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/Printscreen/jovanajeremicmilosevic

Voditeljku Jovanu Jeremić publika je najpre upoznala kada je vodila rijaliti “Parovi”, a potom i Jutarnji program na Happy televiziji.

Jovana Jeremić otkriva: Političari su mi nudili POSAO, a zauzvrat tražili da SPAVAM s njima

Veliku pažnju na sebe je skrenula i kada je napravila lapsus, pa umesto titule crkvenog velikodostojnika protojereja stavrofora izgovorila rasu pasa i rekla “protojerej staford”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nakon toga imala je još dosta zanimljivih izjava i lapsusa, a sve je oduševila i snimkom na kom igra uz pesmu Jelene Karleuše.

Jovana Jeremić POPLJUVALA koleginice: Ima facu k’o TELE kada postavlja neko ozbiljno pitanje

Jovana tako redovno ističe i to koliko je ponosna na sebe i da je obrazovana i svestrana žena, kritikujući koleginice koje sebe nazivaju novinarkama iako, kako ona kaže, “nisu napisale nijedan tekst u životu.

Iako danas posebno naglašava to da je autor svih svojih emisija, na internetu postoji snimak sa samog početka njene karijere, na kom se vidi da je i sama počela tako što je aplaudirala u publici na snimanjima emisija.

Foto: Youtube/Printscreen

Jovana Jeremić pravi ogromnu razliku između PREVARE i varanja: Sve muškarce dripce bih KASTRIRALA!

Upravo na jednom takvom snimku vidi se i kako je nekada izgledala, te bi je mnogi teško prepoznali, budući da je danas poznata po svojoj plavoj i kratkoj kosi, a tada je bila dugokosa brineta.

B.K.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (4)

Ostavite komentar