Majka zatekla sina pod TUŠEM sa devojkom: Umesto da izađe, zbog njenog GESTA oboje su ostali bez reči

Njena reakcija šokirala je mladi par

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook printscreen/9News

Amerikanka Alana Stekson (42) iz Denvera podelila je sa pratiocima na Fejsbuku zanimljivu priču s početka godine, koja je zbog viralnosti postala hit i na nekim tamošnjim sajtovima.

Alana je jednog popodneva poranila kući s puta, pošto je morala prethodnog dana poslom do Hjustona. Njen rani povratak kući niko nije očekivao, ponajmanje ne 19-godišnji sin Mark, piše 9news.com

Majka pronašla kutiju prezervativa u kući, a onda uhvatila sina sa UJNOM! Prava istina ju je dotukla

“Nisam znala kako se zovem od umora. Želela sam da što pre obavim sve zbog čega sam došla u Hjuston, pa sam uhvatila let ranije od planiranog. Došla sam kući željna kauča i nekog dobrog filma, pre svega tuša. A tamo sam zatekla haos”, napisala je Alana.

Kaže da je još pre ulaska u kupatilo osetila ženski parfem na hodniku, pa je pomislila da je kod Marka dolazila devojka, mada to nije pre praktikovao često.

“Bila sam ubeđena da ju je doveo tog dana, ali ne i da je još tu! U kupatilu sam čula komešanje i molila sam se samo da nije ono što jeste bilo. Oboje su bili pod tušem, Bog zna šta su radili. Nisam želela o tome da razmišljam. Samo sam instinktivno pogledala unutra i videla da nemaju ni peškir spremljen. Otišla sam do sobe, uzela veliki, beli i donela im na vrata. Tada je Mark izašao i vrisnuo kada me je video. Devojka se ukočila unutar tuš-kabine. Mark se prekrio rukama po telu i pocrveneo je, a i meni nije bilo prijatno. Samo sam mu rekla ‘ćao, tu vam je peškir’“, ispričala je na Fejsbuku Alana.

Preduhitrila je potencijalne kritike pratilaca dodavši da je ušla unutra jer je uvek uredna i nije želela da oni kvase pod po kući.

“Bilo mi je jako neprijatno, njima sigurno još više. Ali morala sam da glumim autoritet, pa sam pomalo uvređeno otišla u kuhinju i nisam izlazila iz nje praveći večeru. Mark je brzo otpratio devojku kući i pobegao je u sobu. Ništa nismo pričali do sledećeg dana, a onda je ujutro izašao napolje kao da se ništa nije dogodilo. Tek uveče je rekao da je veza ozbiljna i da nije šarlatan ako sam to pomislila. Zagrlila sam ga i dalje o tome nismo pričali”, napisala je Alana Stekson, prenosi 9 News.

Imaš još 5 minuta da ŽIVIŠ! Žena zaboravila telefon u kući – muž pročitao tajne poruke i ovako je DOČEKAO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar