Imaš još 5 minuta da ŽIVIŠ! Žena zaboravila telefon u kući – muž pročitao tajne poruke i ovako je DOČEKAO

Prekipelo mu je i želeo je da sve okonča

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook printscreen/DaveClerkson/nzherald.co.nz printscreen

Novozelanđanin Dejv Klerkson (39) uhapšen je zbog pretnji ubistvom supruzi Mel (38) koju je sasvim slučajno uhvatio u aferi – sa ženom.

Dejv i Mel imali su skladan brak dug devet godina sve do sredine prošle godine kada je Mel, prema njegovom kazivanju, počela “čudno da se ponaša”, prenosi nzherald.co.nz.

Saznao sam da me je dan pre venčanja, supruga prevarila s mojim kumom, a onda sam doživeo još jači udarac

“Počela je da se šminka i doteruje kada ide bez mene. Čak i za roditeljski sastanak ćerke. Pitao sam je par puta da li je sve u redu, uvek je glumila da jeste, govoreći da samo ima potrebu da se oseća kao žena. Nisam od onih koji pritiskaju svoju ženu i ljubomorišu”, rekao je Dejv u policiji nakon što je priveden, uz oduzimanje pištolja.

Dejv je pretprošle nedelje ostao sam sa ćerkom u kući jer je žena “iznenada” otišla napolje.

“Bila mi je veoma čudna i sumnjiva. Ostavila je telefon u kući i ja sam ga prvi put u životu uzeo u ruke. Nije imao šifru. Pogledao sam poslednje poruke i prepisku sa izvesnom Seli i sledio sam se. Shvatio sam iz njih da su zaljubljene jedna u drugu i da su uveliko u vezi. Uzeo sam pištolj iz fioke u sobi, inače sam ga kupio i legalizovao jer živimo u kraju gde ima pljački, i rešio da joj pripretim. Tresao sam se”, rekao je ovaj Novozelanđanin policiji.

Kada se Mel vratila kući, Dejv ju je sačekao na vratima sa pištoljem.

“Drhtale su mi ruke dok sam ga držao u ruci. Ćerku sam prethodno poslao da spava. Rekao sam joj da ima samo 5 minuta da se spasi. Ako mi ne bude govorila istinu, da ću je ubiti. Shvatila je da sam čitao telefon jer sam ga držao u drugoj šaci. Počela je da plače. Rekla mi je da nije ni bila svesna da je biseksualka, kao i da se zaljubila u majku jedne drugarice naše ćerke. Da je ljubav obostrana, ali da nijedna ne želi da napusti svog supruga. Sve mi se raspalo. Sam Bog zna kako je nisam tada upucao. Svađali smo se, ja sam odložio pištolj, a onda je iskoristila momenat kad sam otišao u kupatilo i pozvala je vas (policija)”, rekao je između ostalog Dejv na saslušanju, prenosi Herald.

Dejv Klerkson odlučio je da se razvede od Mel, iako je svestan da će za pretnje možda biti “nagrađen” od policije i manjom zatvorskom kaznom.

ŽELELA sam to da uradim: Sestra Anđela skinula PACIJENTA u toaletu, pa zbog ovog šokirala sve u bolnici



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar