IZNELA DETALJE

Mina Vrbaški o razgovoru sa ženom Nenada Aleksića Ša: Ivana me zvala da mi se IZVINI za njegove UVREDE

Otkrila i šta znače nadimci za Taru i Ša

Foto: Printscreen/ RTV Pink

Zadrugarka Mina Vrbaški na nekoliko dana je našpustila rijaliti zbog smrti svoje bake, a za to vreme saznala je dosta informacija. Između ostalog otkrila je da se čula sa Ivanom Aleksić, suprugom repera Nenada Aleksića Ša.

“Vidim da si se približila Anđelu, pričala o Tari i Ša, prenela nešto za Milicu i mene. Da li je to tvoja igra?”, pitao je Bora Santana Minu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Stefan Karić CRVENEO: Mina rešila da RASKRINKA Jovanu i Anđela, princu sa Zvezdare nije bilo lako (VIDEO)

“Tebi sam rekla dobronamerno, poznajem te dugo, jedan si mi od najdražih ovde. Milica je shvatila kao da sam htela da je povredim. Milicu gotivim, nikad nismo imale rasprave. Bila sam u takvoj situaciji prošle sezone, osećala sam se loše. Htela sam samo da joj stavim do znanja da treba da se izdigne. I ti i ona morate neke stvari da promenite. Ne želim da to shvati kao da sam htela da je ponizim. Možda sam samo rekla na grublli način”, rekla je Mina na to.

“Na porodičnom sastanku su mnogi gledali u tebe kada se pričalo o Ša, mnogi misle da si ono Tomoviću rekla, ti si se smejala”, dodao je Santana.

Tara priznala da je ZAUZETA, Ša OČAJAN: Nemam više porodicu, ne radim kako treba (VIDEO)

“Neka misle. Ja sam neko ko je sve ispratio i najbolje znam, ali ja nisam pokretač totalni, i drugi pričaju. Otom-potom. Kada se bude pokrenulo, ja ću biti prva koja će da priča. Ja sam bila u kontaktu sa Ivanom, ona me je zvala da mi se izvini za Nenadove uvrede. Ostatak razgovara ću da zadržim za sebe dok ne krene”, otkrila je Vrbaški dalje.

“Objasni šta znači Losos, gradonačelnik i tobogan”, tražila je od nje Paula.

Mina Vrbaški u prvom intervjuu nakon povratka u Zadrugu: Ša više nema suprugu, niti će je imati (VIDEO)

“Tara je Losos, ima taj deo u pesmi. Šta znam zbog čega, tako su je nazvali. Sve što sam rekla za njih, nisam slagala. Za tobogan, imaju ti klipovi kada se popne na krov, onda su napravili foru da moraju da mu naprave tobogan da se brže vrati. Bilo je glasanja, da se našalim na svoj račun, ko je više puta na krovu bio, on ili ja. Ja sam mislila da sam ja, ali su ipak glasali za njega”, otkrila je Mina Vrbaški.

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar