Ovo je VILA od 400.000 evra u kojoj je Balašević želeo da UŽIVA kad ode u penziju, nije dočekao (FOTO)

Smrt ga je sprečila da ostvari porodične planove

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATA images

Slavni kantautor Đorđe Balašević preminuo je 19. februara u 67. godini u bolnici u Novom Sadu od posledica koronavirusa, te nije uspeo da ostvari neke svoje porodične planove.

Đorđe je planirao da nekoliko meseci godišnje provodi u vili u Istri, u mestu Brtonigli, blizu Umaga, koju je pazario 2019. godine, a za koju je izdvojio, kako se pisalo, čak 400.000 evra. Bilo je u planu da tu dolazi na odmor, da uživa u penziji. Uz ovu kuću, na malom brežuljku van samog mesta, nalazi se još samo osam luksuznih nekretnina.

Balašević ostavio neprocenjivo BLAGO: NEOBJAVLJENE pesme će doći do publike, porodica donela odluku

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Vila ima oko 200 kvadrata, te se sastoji od velikog dnevnog boravka, četiri spavaće sobe sa posebnim kupatilima, poseduje dve kuhinje, unutrašnju i letnju, koja se nalazi napolju. Kako piše 24sata.hr, na imanju se nalaze bazen, sauna i đakuzi.

Foto: M. M./ATAImages.

Prve komšije su im uglavnom stranci, ljudi koji žive u Nemačkoj, Austriji i Sloveniji, a koji tu koriste slobodno vreme kako bi se odmorili od gradske gužve. U blizini vile nalazi se Prirodni park, a more je udaljeno šest kilometara.

Balašević je ovim GESTOM ODUŠEVIO svoje obožavaoce: Sada ću vam vratiti za sve (VIDEO)

Ovo malo mesto, inače, ima oko 1.600 stanovnika. Kako izgleda pomenuta kuća možete videti OVDE.



Izvor: Objektiv.rs, 24sata.hr

Komentari (3)

  1. Gluposti. Balasevic je Jugoslovenski pesnik i nije nas napustio osta je u svima nama koji ga volimo. Da kritikovao je i Srbre i Hrvate i Slovence (nikad zaboravljeni Becki konjusari) ali to je uvek bilo u odredjenom kontekstu i ne bez razloga. Balasevic je oduvek bio cuvar te drzave i svega dobrog sto je u njoj postojalo i prakticno je opevao u svom opusu. Tako da pre nego sto saspes drvlje i kamenje na njega treba da shvatis vreme i kotekst tog vremena kada je sta receno. Sto se mene cine on je covek ciste duse bio i osta jako cesto na svoju stetu.

    Odgovori
  2. Treba reći, napustio nas je jedan muzičar, a veliki mrzitelja Srbije,,,, Balašević pored svojih pesama je zapamćen je i po tome što je koristio svaku priliku gostujući po hrvatskoj da pljuje Srbiju, naš jezik, kulturu i narod..

    Odgovori

Ostavite komentar