Monika prevarila i POKRALA najbliže KOMŠIJE: Po izlasku iz zatvora im došla kući i šokirala ih porukom

Znala je da jedino može ovako

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: WKCY News printscreen

Monika Mekgini (29) iz Ohaja vešto je krila pred komšijama da je krenula stranputicom, te da će uskoro zbog dve gluposti završiti u zatvoru.

Nekada uzorna devojka iz kraja počela je da se drogira kada je upala u loše društvo i bilo je pitanje dana kada će napraviti nešto jako, jako loše, piše WKYC News.

Sara od dementnog čoveka ukrala 150.000 evra za svoje venčanje i odmor: Razotkrio je OVAJ detalj

Sva sreća nikog u stanju narkomanske krize nije ubila, ali je troje najbližih komšija – stariji bračni par i usamljenu ženu sa psom, početkom januara 2020. godine opljačkala i uzela im je sve što je našla u stanovima. Iako je prethodno godinama s njima ostvarivala najlepši mogući kontakt.

Oba stana bila su u trenutku pljačke prazna pošto su svi troje komšija išli svake srede na lokalni bingo. Monika je potom pokušala da u zalagaonici za nakit i satove dobije novac, ali nije računala na to da je radnik zna, odnosno poznaje njenu “lošu ekipu” te da će je prijaviti za krađu.

Monika Mekgini dobila je godinu dana zatvora što je očito i te kako dobro uticalo na nju. Ne samo što se tamo prizvala pameti, već se i “skinula”, pa je po izlasku na slobodu rešila da se bavi pametnijim stvarima.

Odlučila je da se preseli, ali je prethodno uz pomoć familije došla do novca koji bi otprilike trebalo da pokrije sve ono što je ukrala od komšija.

Pokucala im je na vrata. Bračni par je otvorio, žena sa psom nije želela. Monika je počela da plače i da se izvinjava, a onda im je dala kesicu u kojoj je bio koverat sa novcem, uz napisanu reč “izvinjavam se” na poleđini. Poručila im je da se godinu dana u zatvoru kajala što je zloupotrebila njihovo poverenje, ali je bila narkomanka sa pomućenom svešću.

Muž i žena ponudili su je kafom i kolačima, Monika je ostala kod njih sat vremena i sve im je ispričala. Na kraju im se pridružila i komšinica iz stana pored koja je takođe opljačkana i devojka je konačno mogla da krene dalje, piše WKYC News.

Osmeh monstruma krio tajni plan: Selfi sa trudnom ženom pretvorio se sledećeg sekunda u UŽAS (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar