Koji smo film mi uopšte gledali? Nova verzija “Lige pravednika” izgleda potpuno drugačije (VIDEO)

Objavljen je novi trejler za film "Liga pravednika" Zeka Snajdera

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/Warner Bros. UK & Ireland

Nova verzija filma “Liga pravednika” stiže pred publiku za mesec dana, a sada smo dobili novi trejler koji prikazuje da će se novi film znatno razlikovati od prvog.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Film “Liga pravednika” je prvobitno objavljen 2017. godine i trajao je dva sata. Prikazao je prvi susret najvećih superheroja DC univerzma. Tokom snimanja tog filma Zek Snajder je napustio snimanje zbog porodične tragedije. Njegov posao je nastavio režiser “Avendžersa” Džos Vidon. Snimanje je tada znatno ubrzano, mnogi elementi priče su promenjeni i pojednostavljeni. Film je nakon premijere dobio veoma loše kritike i razbesneo je fanove.

Fanovi pobedili: Zek Snajder će objaviti svoju verziju filma “Liga pravednika”

Fanovi su odmah započeli internet kampanju i peticiju kako bi studio objavio originalnu verziju Zeka Snajdera. Ovaj projekat je trajao godinama, a prošle godine je studio dozvolio Snajderu da se vrati na projekat i prikaže svoju originalnu viziju. Snajder je čak dobio budžet od 70 miliona dolara za promenu vizuelnih efekata, snimanje novih scena i pripreme nove muzike.

Na osnovu novog trejlera, koji nam je prikazao potpuno nove scene i nova tri negativca, fanovi se sada pitaju koji je film nama prvobitno prikazan i kako je priča toliko promenjena. Znamo da će nova verzija filma trajati čak 4 sata.

Film će premijerno biti prikazan 18. marta.

Najveće iznenađenje na samom kraju: Ovi detalji su vam promakli dok ste gledali film “Čudesna žena 1984”

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar