Fanovi pobedili: Zek Snajder će objaviti svoju verziju filma “Liga pravednika”

Film će izaći sledeće godine

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Printscreen/Youtube

Fanovi tri godine mole Zeka Snajdera i studio “Worner Brothers” da objave Zekovu verziju filma “Liga pravednika”. Odmah nakon premijere filma je na Tviteru postao aktivan hešteg #ReleaseTheSnyderCut. Ovu kampanju su i glumci podržali. Sada im se želja ispunila, film će biti objavljen na platformi HBO Max.

Podsetimo da je Zek Snajder morao da odustane od rada na filmu “Liga pravednika” zbog porodične tragedije, a zamenio ga je Džos Vidon (reditelj “Avendžersa). Fanovi su bili besni zato što se završni produkt razlikovao značajno od onoga što su videli u trejleru, čak je bilo evidentno da su neke scene ponovo snimane. Tada je nastala ideja da je verzija Zeka Snajdera mnogo bolja od neuspešnog filma koji smo gledali, a sada ćemo imati prilike u to i da se uverimo.

Film će imati svoju premiejru sledeće godine na platformi HBO Max. Biće u formi četvoročasovnog filma, ili će biti podeljen u šest epizoda. Snajder je započeo rad sa montažerima i kompozitorima. Takođe, moraće ponovo da se rade specijalni efekti, i glumci da se vrate da dosnime neke dijaloge. “Hollywood reporter” prognozira” da ova verzija filma može da košta čak dodadnih 30 miliona dolara.

“Ovo će biti potpuno drugačiji film od onog kog ste videli. U bioskopu ste videli četvrtinu onoga što sam snimio”, rekao je Zek Snajder.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar