Poslednja sezona čuvene komedije: Serija koju su fanovi vratili iz mrtvih se sada završava

Poslednje epizode serije "Bruklin 9-9" stižu krajem ove ili početkom sledeće godine

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/ GameSpot Universe Trailers

Čuvena policijska i humoristička serija “Bruklin 9-9” će se završiti nakon osme sezone, zvanično je potvrđeno.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Bruklin prestaje s emitovanjem nakon odložene 8. sezone. Jako sam srećan što je serija i ovoliko trajala. Završiti jednu seriju je bio težak izbor, a naročito kada je ovako voljena. Međutim, mislimo da je to najbolji način da se oprostimo od likova, i da na dobar način završimo priču i tako se odužiimo našim gledaocima. Znam da su pojedini razočarani što je serija gotova toliko brzo, ali, iskreno, srećan sam što je ovoliko trajala i što će se završiti na način na koji će se završiti”, izjavio je autor serije Den Gur.

Da li ste prepoznali detalje iz starih serija? “Wandavision” kao omaž najboljim sitkomima (VIDEO)

Osma sezona je trebalo da se emituje u martu ili aprilu ove godine, ali je sada pomerena. Emitovaće se krajem ove ili početkom sledeće godine. Osma sezona će ujedno biti i poslednja, imaće 10 epizoda.

Serja je premijerno prikazana 2013. godine i postala je izuzetno popularna i stekla je mnoge fanove. Osvojila je brojne nagrade, uključujući i Zlatni globus. Međutim, tokom 2018. godine je naglo otkazana. Tada su se fanovi uzbunili i zahtevali nastavak. Pisali su peticije i započeli internet kapanju za povratak serije. Fanove su podržale mnoge poznate ličnosti, poput Giljerma del Tora, Lina Manuela Mirande i Marka Hamila.

Vraća se čuveni Marvelov negativac: Trejler za seriju “Soko i Zimski vojnik” iznenadio publiku (VIDEO)

Borba fanova je urodila plodom, i NBC je od Foksa kupio seriju i nastavio snimanje. Tako su nastale šesta i sedma sezona. Sada su fanovi ponovo razočarani, ali bar se nadaju da će serija imati dostojni kraj.

Sin Džejmsa Gandolfinija će igrati mladog Tonija Soprana: Kaže da seriju nije pogledao do audicije



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar