Vraća se čuveni Marvelov negativac: Trejler za seriju “Soko i Zimski vojnik” iznenadio publiku (VIDEO)

U ovaj filmski univerzum se vraća i Emili Van Kamp, koja igra Šeron Karter

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube/Marvel Entertainment

Marvelova druga velika serija “Soko i Zimski vojnik” počinje da se emituje u martu. Sada je objavljen novi trejler za ovo ostvarenje, koji nam je otkrio mnoge nove detalje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Prva epizoda serije će emitovati nakon što se završi Marvelova serija “Wandavision” koja prikazuje avanture Vizije i Skarletne veštice. Planirano je da odmah nakon završetka serije “Soko i Zimski vojnik” počne emitovanje serije “Loki”. Znamo da će serija imati 6 epizoda i da se Marvelovom filmskog univerzumu vraća jedan od najvećih negativaca iz filmova i stripova.

Ko je zaista Skarletna veštica? Marvelova najmoćnija superheroina je Srpkinja

“Superherojima treba da bude zabranjeno da uopšte postoje. Moram da završim svoj plan”, u trejleru govori Baron Helmut Zemo.

Lik Barona Zema ponovo igra popularni glumac Danijel Bril. Zemo je bio glavni negativac filma “Kapetan Amerika: Građanski rat” i on je uspeo da posvađa Avendžerse. Na samom kraju ga je zaustavio Crni panter, ali Zemo se sada vraća. Reč je o jednom od navećih Marvelovih negativaca, a ovog puta će nositi i svoje čuveno odelo iz stripova sa ljubičastom maskom.

Nakon 7 godina se završila serija “Agenti Šilda”: Evo kako je obogatila Marvelov filmski univerzum

Marvelovom filmskom univerzumu se vraća i Emili Van Kamp, koja je u filmovima “Kapetan Amerika: Zimski vojnik” i “Kapetan Amerika: Građanski rat” igrala Agentkinju 13, tj. Šeron Karter. Takođe, potvrđeno je da će se u seriji pojaviti i Don Čidl kao lik “War Machine”.

Serija “Soko i Zimski vojnik” će prikazati šta se dešavalo sa ova dva junaka nakon filma “Avendžersi: Kraj igre”. Videćemo koliko je Semu (Soko) teško da preuzme titulu Kapetana Amerike, kao i štit koji mu je Stiv Rodžers ostavio. Boriće se sa vladinim organizacijama koje ne žele da Sem postane novi Kapetan Amerika, ali i starim neprijateljem Baronom Zemom.

Pogledajte trejler:

Serija počinje da se prikazuje 19. marta.

Vraćamo se u Vakandu: Nova Marvelova serija će biti smeštena u svet Crnog pantera



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar